Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΕΚΠΟΜΠΗ DjMaDMaX MiX (Part ΙI), Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα ή καλημέρα σας αναλόγως από πιο ημισφαίριο της γης διαβάζεται αυτές εδώ τις γραμμές. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά με όλα αυτά που γίνονται καθημερινά γύρω μας, στην κατά τα άλλα όμορφη Ελλάδα μας. Ήμασταν χθες στην τρίτη, και τελευταία, από τις έκτακτες εκπομπές του φετινού καλοκαιριού, κρατώντας την υπόσχεσή μας, με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και τον DjALeJaNDRo.

Στην τρίτη αυτή εκπομπή πραγματοποιήσαμε μια ακόμα από τις υποσχέσεις μας φτιάχνοντας την δεύτερη και τελευταία εκπομπή, που μουσική επιμέλεια έχει ο DjMaDMaX. Σε αυτήν την εκπομπή ακούσαμε τα MiX από τον αριθμό 15 μέχρι και το τελευταίο, δηλαδή το 28, MiX που παίχτηκαν όλο το χειμώνα από την συχνότητα του ellinikosFM και από την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και τον DjALeJaNDRo.

Και οι τρεις αυτές εκπομπές θα μεταδοθούν, εκτός από τον ellinikosFM και από άλλο μουσικό κανάλι του ομίλου, τοwww.djyanniradio.com.

Επίσης με την ευκαιρία και αυτής της επικοινωνίας μας να σας πω και πολλά ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που μέσα σε λιγότερο από 3 εβδομάδες δώσατε στο blog που μας στηρίζει, την δύναμη των 55000 και πλέον αναγνώσεων.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί το δεύτερο μέρος της ηχογραφημένης εκπομπής, «Εμπειριών Συλλέκτης», σε μουσική επιμέλεια του DjMaDMaX. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www23.zippyshare.com/v/pMQETgfx/file.html


Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολύ σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε.

Για το επόμενο δικό μας ραντεβού, που θα είναι προς τα τέλη του Οκτώβρη, θα ενημερωθείτε έγκαιρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του «Εμπειριών Συλλέκτη».

Καλή σας Ακρόαση

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού… Και…

Εις Το Επανιδείν…


Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.