Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

«BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 56ο)»

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Είμαστε μαζί και σήμερα, ολοκληρώνοντας αυτό το μήνα με ένα ακόμα άρθρο από την αγαπημένη σας ενότητα «BodyBuilding & Υγεία». Με το συγκεκριμένο άρθρο ολοκληρώνουμε τα 4α άρθρα, από την συγκεκριμένη θεματική ενότητα για τον μήνα Σεπτέμβριο. Όπως άλλωστε σας είχαμε υποσχεθεί όλους τους καλοκαιρινούς μήνες ακολουθήσαμε την συγκεκριμένη τακτική και είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι όλους αυτούς τους μήνες ήσασταν μαζί μας φανατικά και αυτό φαίνεται από το πλήθος των αναγνώσεων σας στα συγκεκριμένα άρθρα.

Σήμερα θα μιλήσουμε για την προστασία των αγγείων μας, για την διατροφική αξία των ποπ – κορν, για άσκηση μέσω του σεξ και τέλος θα ολοκληρώσουμε με συμβουλές για ασκήσεις για τους κοιλιακούς μας.

Ξεκινάμε κατά αυτόν τον τρόπο, σήμερα, το «BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 56ο)».

  • Προστασία Των Αγγείων Μας
Η υγεία των αγγείων είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση καρδιοπαθειών και άλλων ασθενειών. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ένα γεύμα πλούσιο σε φυτικές ίνες και μία ομελέτα το πρωί είναι ότι καλύτερο για τα αγγεία σας από ένα πιάτο δημητριακά με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη. Σε μία έρευνα που διεξήχθη, ερευνητές εξέτασαν τι επίδραση μπορεί να έχουν διαφορετικού τύπου τροφές στη λειτουργία των αγγείων και στην υγεία γενικότερα. Διαπίστωσαν ότι οι τροφές με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη είναι ικανές να καταστρέψουν τα αγγεία σε βάθος χρόνου προκαλώντας αρτηριοσκλήρυνση και καρδιακή προσβολή. Γι αυτό μείνετε μακριά από γεύματα πλούσια σε ζάχαρη.
  • Η Διατροφική Αξία Των Ποπ Κορν
Έρευνες έχουν αποδείξει ότι κάποια ελαφριά γεύματα όπως το ποπ κορν περιέχουν πολυφαινόλες η αντιοξειδωτικά που αποβάλουν τις ελεύθερες ρίζες από το σώμα. Οι τροφές που περιέχουν πολυφαινόλες είναι τα φρούτα, τα λαχανικά και η σοκολάτα είναι γνωστές για την ιδιότητα που έχουν να προλαμβάνουν καρδιοπάθειες και καρκίνο. Σύμφωνα με έρευνες οι ξηροί καρποί που είναι πλούσιοι και σε φυτικές ίνες περιέχουν πολυφαινόλες σε μεγάλο βαθμό. Το σιτάρι, η βρώμη και οι σταφίδες είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Το ποπ κορν έχει αποδειχθεί βάση ερευνών ότι είναι το σνακ με τον μεγαλύτερο αριθμό αντιοξειδωτικών. Θυμηθείτε να το συμπεριλάβετε στη διατροφή σας.
  • Άσκηση Μέσω Του Σεξ
Η σεξουαλική δραστηριότητα όχι μόνο σας κάνει να αισθάνεστε καλά αλλά επίσης βοηθά στο να μειωθεί το άγχος και να βελτιωθεί η διάθεσή σας. Επίσης καίτε θερμίδες έτσι ώστε να μπορείτε να φτάσετε τους στόχους που έχετε για απώλεια βάρους. Δεν θέλετε να κάνετε διάδρομο; Τότε πάρτε την σύντροφό σας και κάντε μαζί αεροβική προπόνηση στο κρεβάτι σας. Και κάτι επιπλέον για τους άντρες. Μία έρευνα έδειξε ότι όσο πιο συχνά εκσπερματώνουν οι άντρες μεταξύ των ηλικιών 20 και 50 τόσο μικρότερες πιθανότητες έχουν να πάθουν καρκίνο του προστάτη. Επίσης πιστεύεται ότι η εκσπερμάτωση αποβάλλει καρκινογόνες ουσίες που υπάρχουν στο σώμα. Βέβαια υπάρχουν και άλλες έρευνες που δείχνουν ότι οι μολύνσεις μέσω σεξουαλικής δραστηριότητας μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη κατά 40%.
  • Συμβουλές Για Ασκήσεις Των Κοιλιακών
Δεν χρειάζεστε ακριβά και περίπλοκα μηχανήματα για να αποκτήσετε καλή μέση. Εάν θέλετε να φαίνονται οι κοιλιακοί σας κάντε σιτ απς και ροκανίσματα ώστε να δυναμώσουν οι κοιλιακοί μυς. Παίρνετε θέση σώματος που μειώνουν τις πιέσεις στο κεφάλι, στον τράχηλο και στην πλάτη. Προσπαθείτε να μην εμπλέκονται στην κίνηση οι καμπτήρες των γοφών γιατί έτσι μειώνεται το έργο που πρέπει να παράγουν οι κοιλιακοί μυς. Για να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού όταν κάνετε ροκανίσματα τα γόνατά σας θα πρέπει να είναι λυγισμένα και να πατάνε ολόκληρα τα πέλματά σας στο δάπεδο. Αποφύγετε να τραβάτε από τον τράχηλο καθώς ανεβάζετε το άνω σώμα σας. Μην στηρίζετε τα πόδια σας κάτω από ένα αντικείμενο και μην σας τα κρατάει κάποιος γιατί έτσι εμπλέκονται οι καμπτήρες των γοφών. Ρουφήξτε την κοιλιά σας ώστε να σφίγγετε το στομάχι σας. Βέβαια μην ξεχνάτε να αναπνέετε. Οι κοιλιακοί μυς στηρίζουν και την πλάτη σας και έτσι έχοντας δυνατούς κοιλιακούς αποφεύγετε τους πόνους στην κάτω πλάτη και αποτρέπεται πιθανό τραυματισμό σας σε αυτό το πολύ ευπαθές σημείο του σώματος.

Κάπως έτσι φίλοι μου και φίλες μου ολοκληρώσαμε και σήμερα το «BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 56ο)», με την ευχή φυσικά…

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, να τρώτε και να γυμνάζεστε ποιοτικά και όχι ποσοτικά!!


Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.