Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΠΟΜΠΗ 24-11-2016, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά με όλα αυτά που γίνονται καθημερινά γύρω μας, στην κατά τα άλλα όμορφη Ελλάδα μας. Και σήμερα είμαστε μαζί σας για να αναρτήσουμε την χθεσινή εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον DjALeJaNDRo & τον DjMaDMaX.

Τελειώνοντας τον πρώτο μήνα από την επανέναρξη των εκπομπών μας, φτιάξαμε και προβάλλαμε μια εκπομπή με πολλές αποκλειστικότητες αλλά παράλληλα και με ένα απίθανο CLuB MiX από τον DjMaDMaX. Η συγκεκριμένη εκπομπή είχε μια μεγάλη αποκλειστικότητα, το νέο κομμάτι του Νότη Σφακιανάκη, με τίτλο «Προξενιό».

Επίσης να σας αναφέρω κάπου εδώ τον νέο τρόπο προβολής της εκπομπής μας με url που είναι στο google drive και κατά αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή μας, αλλά και να την κατεβάσετε στους υπολογιστές σας, οποιαδήποτε στιγμή από εδώ και πέρα. Σε αντίθεση φυσικά με την προηγούμενη κατάσταση που η εκπομπή κατεβαίνετε μετά από ένα διάστημα που δεν είχε «χτυπήματα».

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 24-11-2016. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

https://drive.google.com/file/d/0B3aMnc5glEM8U3BZQmJGUlg2ZDg/view?usp=sharing

Σήμερα έχουμε να σας προτείνουμε ένα άρθρο από την αγαπημένη σας θεματική ενότητα στο blog που μας στηρίζει. «Ρητά & Γνωμικά(Μέρος 23ο)!!» λοιπόν και τι καλύτερο από το να αναγνώσετε συγκεντρωμένα όλα τα ρητά & γνωμικά που δεν προβλήθηκαν από την εκπομπή μας και βγαίνανε στον αέρα μόνο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά την περίοδο του καλοκαιριού. Το συγκεκριμένο άρθρο βρίσκεται στο παρακάτω Url, και μπορείτε να το αναγνώσετε αν ακόμα δεν το έχετε κάνει με ένα κλικ στο παρακάτω Url

http://experiencescollector.blogspot.gr/2016/10/23.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολύ σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε.

Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού είναι την Πέμπτη 01-12-2016 στις 23:00 ακριβώς, πάντα με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και από την διαδικτυακή πλατφόρμα του ellinikosFM.com.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…


Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.