Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

DjALeJaNDRo WiTH Εμπειριών Συλλέκτη iS LoaDiNG!!

Φίλες μου και φίλοι μου καλησπέρα ή καλημέρα σας αναλόγως από ποιο ημισφαίριο διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Ελπίζω να σας βρίσκω καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Ήρθε και φέτος η ώρα να ξανασυναντηθούμε ζωντανά από το URL του ellinikosFM. Στην γνωστή μας ημέρα κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα κάνουμε παρέα από την διαδικτυακή συχνότητά του ellinikosFM κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 00:00 με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης». Ο Dj ALeJaNDRo και ο DjMaDMax επιστρέφουν ανανεωμένοι, με μια αμιγώς εκπομπή διασκέδασης, τραγουδιού και μόνο. Παρακάτω σας παραθέτω το λογότυπο που προωθεί την έναρξη της εκπομπής μας αυτές τις ημέρες στα μέσα δικτύωσης.



Η εικόνα που θα προωθήσουμε φέτος με το καθιερωμένο εβδομαδιαίο άρθρο της κάθε εκπομπής μας είναι εμπλουτισμένη έκτος από την Ελληνική σημαία στη μπλούζα του Dj και με ένα πούρο. Βασισμένο σε δικές μου συνήθειες και αδυναμίες και φέτος τα άρθρα μας θα τα συνοδεύει η παρακάτω εικόνα. Μια εικόνα που αν παρατηρήσετε την αρχική της μορφή κάθε χρόνο όλο και περισσότερο την εμπλουτίζουμε.



Φέτος η εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» θα έχει μαζί της για άλλη μια χρονιά τον DjMaDMaX με το εβδομαδιαίο – μοναδικό Club Mix. H δυνατή αυτή συνεργασία συνεχίζεται για άλλο ένα χρόνο πάντα κάτω από την χορηγία του SafeMode PC. Φέτος το Ελληνικό στοιχείο στην εκπομπή μας θα είναι ακόμα περισσότερο με ακόμα πιο πολλές αποκλειστικότητες αλλά παράλληλα με ελληνικά τραγούδια από όλο το φάσμα της καλής – ποιοτικής Ελληνικής μουσικής. Αυτό διευκολύνεται ακόμα πιο πολύ αν αναλογιστεί κανείς πως για φέτος δεν θα έχουμε δεύτερο ξένο κομμάτι στην εκπομπή αφού η GeoRGiNa θα απουσιάσει για φέτος και θα αρκεστεί μόνο σε κάποιες guest εμφανίσεις.

Καταλήγοντας αυτή τη μικρή ανασκόπηση της φετινής μας εκπομπής να μην ξεχάσω να σας αναφέρω, πως για άλλη μια σεζόν, στο τέλος της θα μαζέψουμε όλα τα Mix του DjMaDMaX και θα τα κάνουμε μια εκπομπή που θα μεταδοθεί όπως κάθε χρόνο και από τον ellinikosFM αλλά και από τον άλλο σταθμό του ομίλου τον Djyanniradio.

Και φέτος φίλοι μου και φίλες μου έχουμε τους ίδιους χορηγούς μας που είναι το blog των επιτυχιών, που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, από τότε που ξεκινήσαμε έως και σήμερα και δεν είναι άλλο, από το www.experiencescollector.com που ανεβαίνουν φυσικά και τα εβδομαδιαία άρθρα της εκπομπής μας.

Για άλλη μια χρονιά μαζί μας θα είναι και το κατάστημα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην περιοχή της Κορίνθου, το SafeMode PC. Το κατάστημα που άλλαξε την ιστορία του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή στην Κόρινθο βρίσκεται Περιάνδρου 69 με τηλέφωνο επικοινωνίας 27410-26755 και το URL του είναι το www.safemodepc.gr.

Νομίζω πως είναι εμφανές και φέτος το πόσο σημαντικοί είναι για την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» οι χορηγοί της. Εκπομπή χωρίς χορηγούς δεν γίνεται οπότε κατανοείτε την σπουδαιότητα των δύο χορηγών μας.

Για τους λάτρεις των Ρητών – Γνωμικών φυσικά και φέτος θα συνοδεύουν την λήξη της κάθε μας εκπομπής, όπως και φέτος μετά την ανάρτηση στα μέσα δικτύωσης μου θα ανεβαίνουν με συγκεντρωτικό άρθρο στο blog που μας στηρίζει.

Η διαφήμιση της εκπομπής μας, φυσικά και φέτος θα γίνεται με ξεχωριστό – μοναδικό banner που θα φτιάχνεται αποκλειστικά και μόνο για την συγκεκριμένη εκπομπή. Να σημειώσω κάπου εδώ πως νιώθω πολύ χαρούμενος που πολλοί συνάδερφοι ακολούθησαν αυτή την καινοτομία μας και διαφημίζουν τις εκπομπές τους με παρόμοιο τρόπο.

Καταλήγοντας αυτό το άρθρο να σας αναφέρω πως και φέτος, την ώρα της ζωντανής εκπομπής μας θα μπορείτε να μας ακούτε και από το www.experiencescollector.com απλά πληκτρολογώντας το blog μας και διαβάζοντας παράλληλα ενδιαφέροντα άρθρα χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε κανένα άλλο κουμπί μέσα στο site.

Ελπίζω να έχουμε μια πολύ δυνατή ραδιοφωνική χρονιά, ο DjALeJaNDRo με τις καινοτόμες ιδέες του για το διαδικτυακό ραδιόφωνο δεν σταματά εδώ…

Για το λόγο αυτό και πολλούς που έρχονται… μείνετε συντονισμένοι γιατί τα καλύτερα είναι εδώ… στον ellinikosFM και στον «Εμπειριών Συλλέκτη»!!


Καλησπέρα και Καλημέρα σε όλους και σε όλες…!!


Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.