Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

«BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 82ο)»

Φίλες μου και φίλοι μου καλησπέρα σας. Σήμερα είμαστε μαζί σας συμπληρώνοντας 82 στροφές στην πολυαγαπημένη σας ενότητα. Σίγουρα οι αναγνώσεις για την συγκεκριμένη θεματική ενότητα του blog μας κάθε φορά ξεπερνάνε κάθε προσδοκία αλλά σήμερα έχουμε για άλλη μια φορά, πραγματικά άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο.

Φυσικά και αυτό το καλοκαίρι θα απολαμβάνεται άρθρα της συγκεκριμένης ενότητας πιο συχνά, όπως κάνουμε κάθε καλοκαίρι άλλωστε από τότε που ξεκίνησε το «BodyBuilding & Υγεία»

Κατά αυτόν τον τρόπο σήμερα θα αναλύσουμε την αποχή από το σεξ, θα μιλήσουμε για την αυξομείωση των κιλών κατά την προπόνηση, θα σας δώσουμε 6 τρόπους για να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής σας και θα κλείσουμε σήμερα με στοιχεία για την αναγκαιότητα του αβοκάντο στην διατροφή μας.

Ξεκινάμε λοιπόν την ανάλυσή μας, ξεκινάμε το «BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 82ο)».
  • Αποχή Από Το Σεξ
Κάποιοι πιστεύουν ότι όταν κάνουν σεξ πριν από την προπόνηση δεν θα έχουν ενέργεια και δύναμη για να ολοκληρώσουν μια σκληρή προπόνηση. Μην φοβάστε φίλοι μου. Το σεξ πριν από την προπόνηση δεν θα επηρεάσει καθόλου την απόδοσή σας στο γυμναστήριο εφόσον βέβαια δεν σκοπεύετε να κάνετε ένα μαραθώνιο προπόνησης. Το σεξ σας βοηθάει να χαλαρώσετε ψυχολογικά και σωματικά μέσω της απελευθέρωσης ορισμένων χημικών ουσιών από τον οργανισμό σας. Και όταν είστε χαλαροί αποδίδετε καλύτερα στο γυμναστήριο. Και μην ξεχνάτε ότι το σεξ είναι μια πολύ καλή μορφή καρδιοαγγειακής άσκησης.
  • Η Αυξομείωση Των Κιλών Κατά Την Προπόνηση
Η τεχνική συνεχούς αύξησης των βαρών μέχρι κόπωση και στην συνέχεια η χρήση λιγότερου βάρους είναι κάτι που εύκολα λέγεται αλλά δύσκολα μπορεί να γίνει στο γυμναστήριο. Εκτός βέβαια και εάν πάτε κάποια στιγμή που είστε μόνος σας και έχετε στη διάθεσή σας όλους τους αλτήρες. Για να εφαρμόσετε αυτή την τεχνική θα πρέπει να επιλέξετε μία άσκηση που γίνεται με αλτήρες και από όρθια θέση όπως για παράδειγμα οι πιέσεις με αλτήρες από όρθια θέση για στήθος. Αρχίζετε με ένα ελαφρύ ζευγάρι αλτήρων και κάνετε ένα συγκεκριμένο αριθμό επαναλήψεων. Μόλις τις τελειώσετε αφήνετε κάτω τους αλτήρες και παίρνετε ένα ζευγάρι που είναι λίγο πιο βαρύ. Με αυτό κάνετε 6 με 10 επαναλήψεις. Όταν τις ολοκληρώσετε τους αφήνετε κάτω και παίρνετε ένα βαρύτερο ζευγάρι και κάνετε με αυτό 4 έως 6 επαναλήψεις. Φθάνετε σε όσο μεγαλύτερο βάρος μπορείτε και με το οποίο μπορείτε να ολοκληρώσετε περίπου 3 επαναλήψεις. Σε αυτό το σημείο και χωρίς διακοπή αρχίζετε να χρησιμοποιείτε τους αλτήρες που έχετε ήδη αφήσει και έχουν μικρότερο βάρος. Με αυτή την τεχνική προετοιμαστείτε για πολύ σοβαρή ανάπτυξη στο σώμα σας.
  • 6 Τρόποι Για Να Αυξήσετε Τη Διάρκεια Ζωής
Η καρδιακή προσβολή είναι η κύρια αιτία θνησιμότητας αλλά υπάρχουν κάποιοι απλοί τρόποι για να θωρακίσετε την καρδιά σας ενάντια σε αυτήν την απειλή.1)Σταματήστε το κάπνισμα. Απομακρύνεστε από τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής από τον πρώτο κιόλας χρόνο χωρίς τσιγάρο.2) Ασκηθείτε. 30 με 60 λεπτά προπόνησης την ημέρα μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής.3) Εάν είστε υπέρβαρος χάστε το 5-10% του βάρους σας.4) Αποφύγετε τα τροποποιημένα λιπαρά. Περιέχουν κακή χοληστερόλη και αυξάνουν έτσι τον κίνδυνο καρδιοπαθειών.5) Μείνετε μακριά από προπαρασκευασμένα φαγητά. Ξεκινήστε μια υγιεινή διατροφή και η καρδιά σας θα σας ανταμείψει. Είναι αλήθεια ότι με τον σημερινό τρόπο ζωής κατακλυζόμαστε από άγχος. Θα πρέπει όμως να βρίσκουμε πάντοτε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας. Το άγχος και η πίεση αυξάνουν τα επίπεδα χοληστερόλης, έτσι θα πρέπει να βρίσκουμε διεξόδους σε δραστηριότητα που να μας χαλαρώνει.
  • Αβοκάντο
Όπως συμβαίνει με πολλά φρούτα και λαχανικά, τα αβοκάντο σας δημιουργούν την αίσθηση κορεσμού επειδή περιέχουν πολύ νερό και ίνες. Αυτό ακριβώς είναι πλεονέκτημα όταν κάνετε μία δίαιτα για να χάσετε βάρος. Μπορείτε να αλείψετε αβοκάντο επάνω σε ψωμί αντί για βούτυρο ή μαργαρίνη και να το χρησιμοποιήσετε σε σάντουιτς αντί για μαγιονέζα. Τα αβοκάντο περιέχουν μονοακόρεστα λίπη τα οποία κάνουν καλό στην καρδιά. Δεν περιέχουν νάτριο και χοληστερίνη και σας παρέχουν πολλές βιταμίνες, μέταλλα και φυτικά διατροφικά στοιχεία που συμβάλλουν στην καλύτερη υγεία του οργανισμού.

Κάπως έτσι φίλοι μου και φίλες μου ολοκληρώσαμε και σήμερα το «BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 82ο)», με την ευχή φυσικά…

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, να τρώτε και να γυμνάζεστε ποιοτικά και όχι ποσοτικά!!

Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.