Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΕΚΠΟΜΠΗ DjMaDMaX MiX, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά με όλα αυτά που γίνονται καθημερινά γύρω μας, στην κατά τα άλλα όμορφη Ελλάδα μας. Είμαστε και σήμερα μαζί σας, κρατώντας την υπόσχεσή μας, με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και τον DjALeJaNDRo.

Είναι η τελευταία φορά για αυτή την σεζόν που ανεβάζουμε αυτό το συγκεκριμένο άρθρο αφού με την ηχογραφημένη εκπομπή του DjMaDMaX MiX, ολοκληρώνουμε συνολικά τις εμφανίσεις μας και για φέτος.

Έτσι σήμερα πραγματοποιήσαμε μια ακόμα από τις υποσχέσεις μας φτιάχνοντας την εκπομπή, που μουσική επιμέλεια έχει ο DjMaDMaX. Σε αυτήν την εκπομπή ακούσαμε όλα τα MiX που μας έδωσε ο DjMaDMaX, και παίχτηκαν όλο το χειμώνα από την συχνότητα του ellinikosFM και από την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και τον DjALeJaNDRo.

Και αυτή η εκπομπή θα μεταδοθεί, εκτός από τον ellinikosFM και από άλλο μουσικό κανάλι του ομίλου, το www.djyanniradio.com.

Επίσης με την ευκαιρία και αυτής της επικοινωνίας μας να σας πω και πολλά ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα δώσατε στο blog που μας στηρίζει, την δύναμη των 85000 αναγνώσεων.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL η ηχογραφημένη εκπομπής, «Εμπειριών Συλλέκτης», σε μουσική επιμέλεια του DjMaDMaX. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

https://drive.google.com/file/d/0B3aMnc5glEM8S1QxTTV4YTZoZUk/view?usp=sharing

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολύ σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε.

Καλό σας καλοκαίρι…

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.