Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 02/08/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας, και σήμερα Παρασκευή 03/08/2012 αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής μας. Μέτα από μια μικρή ανάπαυλα ο Dj ALeJaNDRo και η παρέα του, ήταν μαζί σας στο καθιερωμένο ραντεβού της Πέμπτης 23:00 – 01:00, στο URL του www.ellinikosfm.com και αμέσως μετά με το άρθρο που αναρτούμε στο Blog του Experiences Collector ολοκληρώνουμε και αυτήν την συνάντησή μας.

Για άλλη μια Πέμπτη η εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» σας έκανε την καλύτερη παρέα και εσείς το αποδείξατε από την ακροαματικότητά της σε αυτές τις 2 ώρες. Εμείς, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό και παρακάτω σας έχουμε το URL της σημερινής εκπομπής που με ένα απλό κλικ πάνω του και πατώντας το κουμπί Play, αμέσως μετά, μπορείτε να την ακούσετε απλά, και για τους φανατικούς αμέσως μετά με το κουμπί Download να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www26.zippyshare.com/v/30561990/file.html

Όσο για το blog που στηρίζει την εκπομπή μας, www.experiencescollector.com , να σας πούμε πως ανανεώνεται συνεχώς και ένα τέτοιο δείγμα θα δείτε με δύο νέα gadgets. Στην αριστερή στήλη με τίτλο «Ακολούθησε τον Experiences Collector μόνο με το email σου», που γράφοντας απλώς το οποιοδήποτε email σας μπορείτε να ειδοποιείστε αυτόματα για κάθε καινούρια ανάρτηση του blog. Ενώ στην δεξιά στήλη μπορείτε να βρείτε, και να βλέπετε και όλοι εσείς πια τις πιο «Δημοφιλείς Αναρτήσεις του Experiences Collector».

Καταλήγοντας να σας προτείνουμε να αναγνώσετε το άρθρο που μας έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση αυτήν την εβδομάδα, αλλά και ενημερωθήκαμε πως αναγνώστηκε και πάρα πολύ από όλους και όλες εσάς και έχει τίτλο «Το Λιμάνι…Της Ντροπής» και βρίσκεται στο παρακάτω URL: http://experiencescollector.blogspot.gr/2012/07/blog-post_28.html

Να μην ξεχάσω να σας αναφέρω πως από σήμερα, το Blog, www.experiencescollector.com , άρα και η εκπομπή μας «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και την παρέα του, διαφημίζονται στην μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης του κόσμου (www.google.com).

Έως την επόμενη ραδιοφωνική συνάντησή μας την επόμενη κιόλας Πέμπτη 09/08/2012…

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Duplicate Content Check

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.