Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Γεμίστε τις ΨΥΧΕΣ σας αληθινή Υγεία & Γαλήνη…

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Ελπίζω όλοι και όλες να είστε ήδη στις διακοπές σας, ή να τις έχετε πραγματοποιήσει και να περνάτε, ή να περάσατε υπέροχα. Το σημερινό μας άρθρο άκρως καλοκαιρινό, όπως προστάζει άλλωστε και η περίοδος.

Θα το χωρίσω σε δύο μέρη. Στο πρώτο θα αναφερθούμε επιγραμματικά σε προορισμούς που έχει επισκεφθεί κατά καιρούς ο Experiences Collector, και θα σας τους πρότεινε ανεπιφύλακτα.

Μέσα στο χρόνο συνειδητοποίησα πως ένα μέρος για να το χαρακτηρίσω καλό - όμορφο, αλλά και να το προτείνω σε άλλους θα πρέπει να μου αποδίδει την απόλυτη ηρεμία αλλά και ξεγνοιασιά που μου στερεί ολόκληρος ο χρόνος στην καθημερινότητα της μεγαλούπολης. Για εμένα οι διακοπές πρέπει να είναι η διακοπή της καθημερινότητας με κάτι που μας αρέσει και μας γεμίζει και που δεν μπορούμε να κάνουμε στην καθημερινή μας ζωή. Τέλος για να με συνεπάρει ένα μέρος σίγουρα θα πρέπει να έχει άφθονο πράσινο.

Τέτοια μέρη επιγραμματικά - ίσως κάποια στιγμή να κάνω ξεχωριστή αναφορά με νέα μου άρθρα στο καθένα ξεχωριστά - είναι η Αλόννησος, η βόρεια Σκύρος, η Σκόπελος, η Ιθάκη, η Ελαφόνησος, ο Γαλατάς (Πόρος), η ήρεμη μεριά της Ζακύνθου, όπως και η ήρεμη μεριά της Πάρου, η βόρια μεριά της Εύβοιας μα πάνω από όλους και όλα θα σας τοποθετήσω τους εξωτικούς Παξούς.

Όλα τα παραπάνω μέρη τα προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε επιθυμεί τέτοιου είδους διακοπές.

Στο δεύτερο μέρος θα αναφερθώ όπως είχα κάνει και πέρσι (http://experiencescollector.blogspot.gr/2011/07/blog-post_25.html), στην πανέμορφη Αθήνα την περίοδο του δεκαπενταύγουστου. Ίσως αυτό είναι το μόνο χρονικό διάστημα που η πρωτεύουσα σου δίνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά που επιζητούμε στις διακοπές μας. Η ηρεμία και η εύκολη μετακίνηση, ακόμα και όταν δουλεύεις, κάνουν την πόλη όπως όλοι την ονειρευόμαστε.

Προτάσεις για αυτές τις μέρες πολλές, οι κυριότερες κατά τον Experiences Collector πάντα ακολουθούν παρακάτω. Πρωινό ή βραδινό μπάνιο στις κοντινές παραλίες της Αττικής (και δυτικά και ανατολικά), βόλτα στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, βόλτα στην Πλάκα, κάποιο θερινό σινεμά, επίσκεψη στο πανέμορφο μουσείο της Ακρόπολης, βόλτα στην παραλία για ένα πότο ή μια ποικιλία, μια μεγάλη βόλτα στα Μεσόγεια όπου και θα βρείτε ό,τι ζητήσετε…

Μπορώ πραγματικά να σας αναφέρω προτάσεις πολλές ώρες, το θέμα όμως για εμένα, τον Experiences Collector, είναι να κάνουμε κάτι όλες αυτές τις μέρες που να μας γεμίζει την ψυχή μας με νέες παραστάσεις και απέραντη γαλήνη με άτομα που μας αγαπούν πραγματικά γύρω μας. Έτσι θα είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για τον δύσκολο χειμώνα που ακολουθεί.

Οπότε η γενική πρόταση – ευχή απλή… Γεμίστε τις ΨΥΧΕΣ σας αληθινή Υγεία & Γαλήνη…

Protected by Copyscape Duplicate Content Finder

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.