Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

EKΠOMΠH 09/08/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOS FM!!

Φίλοι μας και φίλες μας καλησπέρα σας. Για άλλη μια Πέμπτη ήμασταν μαζί σας με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης», αποκλειστικά και μόνο στον www.ellinikosfm.com. Ο Dj ALeJaNDRo με την παρέα του, σας κρατήσαμε δύο ώρες συντροφιά, με ωραία μουσική αλλά και τον καθιερωμένο πια πολιτικό – κοινωνικό σχολιασμό. Τα βράδια της Πέμπτης είναι γεμάτα αφού από τις 23:00 μέχρι της 01:00 είμαστε μαζί και κάνουμε την καλύτερη συντροφιά.

Και σήμερα ακριβώς παρακάτω σας έχουμε αναρτήσει την σημερινή μας εκπομπή, εδώ στο blog, που μας στηρίζει και σαν εκπομπή, www.experiencescollector.com. Ο τρόπος για να την ακούσετε για όσους την χάσατε απλός. Ένα κλικ πάνω στο παρακάτω link και μετά το κουμπί Play. Για τους φανατικούς, ακριβώς μετά ένα ακόμα κλικ στο κουμπί Download και θα την έχετε στον υπολογιστή σας σε μορφή Mp3 για το προσωπικό σας αρχείο.

http://www16.zippyshare.com/v/80084453/file.html

Κατά τα άλλα σήμερα έχουμε να σας προτείνουμε ένα παλιό άρθρο να αναγνώσετε από το blog, www.experiencescollector.com. Ένα άρθρο που είχε πάει πάρα πολύ καλά σε χτυπήματα από όλους και όλες εσάς και αυτό φαίνεται και στο νέο gadget του Experiences Collector στην δεξιά στήλη αφού βρίσκεται στο Top – 10 των πιο δημοφιλών άρθρων του blog. Ο τίτλος του, «Η Αβεβαιότητα Του Μέλλοντος… Σκοτώνει Τα Όνειρα & Το Χαμόγελο» και βρίσκεται στο παρακάτω URL: http://experiencescollector.blogspot.gr/2012/01/blog-post_04.html

Επίσης να σας πληροφορήσουμε πως έρχεται στο Blog του Experiences Collector, ένα άρθρο που θα το αναγνώσετε σε δύο μέρη και αφορά το Ελληνικό Ραδιόφωνο. Ένα πολύ – πολύ επίκαιρο και εμπεριστατωμένο άρθρο για όλους και όλες εσάς.

Άλλη μια καινοτομία του Blog που μας στηρίζει σαν εκπομπή είναι και το νέο gadget στο δεξί μέρος, με τίτλο «Ετικέτες» που θα σας βοηθήσει όλους και όλες εσάς να διαβάσετε παλιά άρθρα του Experiences Collector, ανάλογα με την κατηγορία και την λέξη κλειδί που εσείς θα επιλέξετε αλλά και σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Να μην ξεχάσω να σας πω, πως την επόμενη Πέμπτη η εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και την παρέα του δεν θα είναι μαζί σας. Θα κάνουμε άλλη μια παύση για το καλοκαίρι, η δεύτερη κατά σειρά. Μαζί θα είμαστε πάλι στις 23/08/2012.

Έως τότε, παρακολουθούμε όλοι και όλες φανατικά τον Experiences Collector

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Duplicate Content Detection Tool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.