Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 23/08/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!


Φίλες μας και φίλοι μας καλησπέρα σας. Είχαμε να τα πούμε 15 ολόκληρες μέρες αλλά σήμερα, Πέμπτη 23/08/2012, επανήλθαμε πολύ δυναμικά με το γνωστό πια σε όλους και όλες δίωρο 23:00-01:00 στην μεγάλη οικογένεια του www.ellinikosfm.com.

Η ξεκούραση κάνει κάλο για αυτό και σε εμάς, σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής «Εμπειριών Συλλέκτης», μας έκανε πολύ καλό και γυρίσαμε ακόμα πιο δυναμικά.

Φυσικά όλες αυτές τις μέρες διαβάζαμε www.experiencescollector.com με πολλά και άκρως ενδιαφέροντα άρθρα που ανέβηκαν όλο αυτό το διάστημα. Ο Experiences Collector φυσικά και δεν ξεκουράζεται ποτέ και είναι έτοιμος να ανεβάζει το οποιοδήποτε θέμα του κάνει «εντύπωση» οποιαδήποτε μέρα και ώρα.

Σήμερα εμείς, ο Dj AleJaNDRo και η παρέα του, έχει να σας προτείνει να αναγνώσετε δύο πολύ καλά άρθρα που υπάρχουν ήδη στο blog που μας στηρίζει, και αφορούν το ελληνικό ραδιόφωνο. Άρθρα που αφορούν και όλους και όλες εμάς που ακούμε και ακολουθούμε το ραδιόφωνο μέσω του internet.

Το πρώτο άρθρο έχει να κάνει με το «Μουσικό» ραδιόφωνο και βρίσκεται στο παρακάτω URL: http://experiencescollector.blogspot.gr/2012/08/part-i.html, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με το «Ενημερωτικό» κομμάτι του ελληνικού ραδιοφώνου στα FM και θα το βρείτε στο: http://experiencescollector.blogspot.gr/2012/08/part-i_20.html. Δύο άρθρα πολύ σωστά τοποθετημένα μέσα στην ελληνική πραγματικότητα που αξίζει να αφιερώσετε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας, για να τα διαβάσετε όλοι και όλες.

Ωστόσο σήμερα είμαστε εδώ αμέσως μετά την εκπομπή μας, «Εμπειριών Συλλέκτης» για να την αναρτήσουμε ολόκληρη, ώστε να μπορείτε και να την ακούσετε όσοι την χάσατε απλά πατώντας το παρακάτω URL και μετά το Play, αλλά και για να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3, για τους πιο φανατικούς. Όλα λοιπόν ξεκινάνε πατώντας πάνω σε αυτό το URL:

http://www8.zippyshare.com/v/93214675/file.html

Καταλήγοντας να σας υπενθυμίσω πως η επόμενη εκπομπή μας είναι στις 06/09/2012. Λόγω της ονομαστικής μου εορτής την 30/08/2012 δεν θα κάνουμε εκπομπή. Φυσικά τις ευχές σας θα της δέχομαι είτε στο e-mail του Experiences Collector: experiencescollector@gmail.com , ή με όποιο άλλο τρόπο εσείς επιλέξετε.

Έως τότε, παρακολουθούμε όλοι και όλες, φανατικά τον Experinces Collector στο www.experiencescollector.com

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Plagiarism Software

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.