Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 06/09/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας και σήμερα, Παρασκευή 07/09/2012, μετά από 15 ημερολογιακές ημέρες και αμέσως μετά το πέρας και της σημερινής μας εκπομπής «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και την παρέα του. Μέτα το διάλειμμα αυτό, το τρίτο κατά σειρά, υπήρξαμε συνεπείς στο ραντεβού της Πέμπτης στις 23:00, που όλοι και όλες γνωρίζετε, αποκλειστικά και μόνο στο URL του www.ellinikosfm.com.

Όλο αυτόν τον καιρό που λείψαμε, ανέβηκαν στο blog που μας στηρίζει σαν εκπομπή, www.experiencescollector.com, πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα. Εγώ σήμερα θα σας προτείνω να αναγνώσετε το τελευταίο από αυτά τα άρθρα, που θα σας ταξιδέψει σε ένα όμορφο και ήρεμο ταξιδιωτικό προορισμό, μιας και κατά πάσα πιθανότητα οι διακοπές σας θα έχουν ολοκληρωθεί και όλοι και όλες θα θέλαμε να σκεφτόμαστε ήδη την επόμενη διακοπή της καθημερινότητάς μας. Ο τίτλος του άρθρου αυτού, «Σκύρος… Εκεί Που Οι Σποράδες Συναντούν Τις Κυκλάδες», και βρίσκεται στο παρακάτω URL http://experiencescollector.blogspot.gr/2012/09/blog-post.html.

Από εκεί και πέρα παρακάτω θα βρείτε το URL της σημερινής μας εκπομπής που με ένα απλό κλικ πάνω του και μετά πατώντας το κουμπί Play μπορείτε να την ακούσετε. Ωστόσο οι φανατικοί μπορείτε να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3, πατώντας αμέσως μετά το κουμπί Download.

http://www63.zippyshare.com/v/1059423/file.html

Καταλήγοντας να σας πω, πως στα χέρια του Experiences Collector, έχουν φτάσει πολλές δικές σας απόψεις, αλλά και άρθρα που μελετούνται και ενδέχεται να δημοσιευτούν και αυτά στο blog μας.

Έως την επόμενη άμεση συνάντησή μας, την επόμενη Πέμπτη 13/09/2012…

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.