Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 20/09/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!


Φίλοι μου και φίλες μου, καλησπέρα σας. Πέμπτη σήμερα, 20/09/2012, και είναι ώρα για διασκέδαση, όπως κάνουμε κάθε Πέμπτη εδώ και πάρα πολύ καιρό στις 23:00 ακριβώς και για δύο ώρες με την νέα ανανεωμένη σε θεματολογία εκπομπή μας, που φιλοξενείται αποκλειστικά και μόνο στο www.ellinikosfm.com.

Σήμερα με ξανά όλο το team εδώ στο στούντιο κάναμε μια πολύ καλή εκπομπή και αυτό φάνηκε και από την συμμετοχή σας. Παρακάτω θα βρείτε το URL που θα σας οδηγήσει στην σημερινή εκπομπή μας για όποιον ή όποια την έχασε, αλλά και για όποιον θέλει να την κρατήσει στο αρχείο του. Και οι δύο τρόποι πολύ εύκολοι, στην πρώτη περίπτωση πατάτε πάνω στο URL και μετά απλά το κουμπί Play, ενώ στην δεύτερη μετά την επιλογή του URL πατάτε το κουμπί Download και η εκπομπή είναι στον αποθηκευτικό χώρο του υπολογιστή σας σε μορφή Mp3.

http://www30.zippyshare.com/v/24695769/file.html

Από εκεί και πέρα σήμερα νομίζω πως είναι ώρα να μιλήσουμε για τεχνολογία και μέσα από εδώ. Το άρθρο που ανέβηκε στο www.experiencescollector.com με τίτλο «iPhone 5…Ψάχνοντας Την Αίγλη Του Steve Jobs» στο παρακάτω URL: http://experiencescollector.blogspot.gr/2012/09/iphone-5-steve-jobs.html κατά την προσωπική μου γνώμη είναι το πιο εμπεριστατωμένο άρθρο που διάβασα όλο αυτόν τον καιρό, και μετά την ανακοίνωση του νέου μοντέλου της Apple. Αξίζει να το διαβάσετε και ήδη το έχετε κάνει πάρα πολλοί και πολλές.

Να θυμίσω επίσης πως πια όλες οι εκπομπές μας ανεβαίνουν και στο κανάλι του Experiences Collector και στο Youtube, που μπορείτε να γίνετε μέλη σε αυτό πολύ εύκολα κατεβάζοντας την σελίδα του blog που μας στηρίζει σαν εκπομπή, και στην αριστερή στήλη με ένα πολύ απλό κουμπί γίνεστε μέλη.

Τέλος να μην ξεχάσω να σας αναφέρω ότι όλοι και όλες μπορείτε να επικοινωνείτε με εμάς μέσα από το mail, experiencescollector@gmail.com. Εκεί ακούμε τις ιδέες σας, τα σχόλια σας, αλλά μπορούμε να λαμβάνουμε και πιθανά άρθρα που θέλετε να στείλετε στον Experiences.

Έως την επόμενη ραδιοφωνική συνάντησή μας, την επόμενη Πέμπτη στις 27/09/2012…

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν… 

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.