Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 13/09/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας και σήμερα, Παρασκευή πια, 14/09/2012. Είμαστε και σήμερα μαζί από αυτό το βήμα, για να πούμε πολλά και διάφορα νέα. Φυσικά και είμαστε μαζί για να αναρτήσουμε την εκπομπή μας «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και την παρέα του, που παίζει αποκλειστικά και μόνο στο URL του ellinikosfm.com κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 01:00.

Τα νέα μας θα τολμήσω να πω πολλά και διάφορα. Πρώτα από όλα όλοι και όλες θα πρέπει να εγγραφείτε στο κανάλι του Experiences Collector στο youtube, γιατί πολύ απλά ήδη έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν, και εκεί όλες μας οι εκπομπές. Ο τρόπος απλός, κατεβάζοντας την σελίδα του blog, www.experiencescollector.com, στο αριστερό μέρος θα βρείτε το κουμπί που θα σας κάνει μέλη αμέσως. Απλά να σας παραθέσω παρακάτω, το πρώτο link από εκπομπή που έχει ανέβει ήδη στο www.youtube.com.

http://www.youtube.com/watch?v=IYmrF19zZHo

Άλλο νέο μας είναι πως από σήμερα αλλάζει το σήμα την εκπομπής μας, αν δείτε και στο youtube, αλλά και εδώ σήμερα θα εντοπίσετε πολύ εύκολα τις διαφορές με τα άρθρα από τις παλιές εκπομπές.

Άλλο ένα θέμα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι πως από την προηγούμενη Παρασκευή, το blog, www.experiencescollector.com, διαφημίζεται στο site του www.ellinikosfm.com με μεγάλο banner, σας το παραθέτουμε και αυτό παρακάτω, και ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτήν την διευκόλυνση των ιδρυτή και φίλο, του Ellinikos FM, Γιάννη.




Και μετά τα νέα μας να πάμε σε μια έκπληξη που είχε σήμερα η εκπομπή μας. Μετά από καιρό, και μετά από δική σας απαίτηση με πολλά σας email, σήμερα στην εκπομπή στην θέση του φίλου της εκπομπής Μάρκου, ήταν η GeoRGiNa. Που όλοι και όλες θέλατε να ακούσετε και έγινε και αυτό πραγματικότητα. Οπότε αναμένουμε τις εντυπώσεις σας στο γνωστό email: experiencescollector@gmail.com.

Το άρθρο που σήμερα εμείς θα σας προτείνουμε είναι αυτό που σας πρότεινα και από το μικρόφωνο, ζωντανά, στην προηγούμενη μας εκπομπή και δεν είναι άλλο από αυτό που έχει τίτλο «Φιλία… Υπάρχει;» και βρίσκεται στο παρακάτω URL:

http://experiencescollector.blogspot.gr/2012/08/blog-post_30.html

πρέπει πραγματικά να το αναγνώσετε όλοι και όλες, είναι καταπληκτικό και όλοι έχουμε περάσει τέτοιες καταστάσεις που περιγράφει πολύ ανάγλυφα ο Experiences Collector.

Από εκεί και πέρα, παρακάτω θα βρείτε το link για την σημερινή μας εκπομπή που για άλλη μια φορά σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Link που με ένα απλό πάτημα πάνω σε αυτό και μετά στο κουμπί Play, μπορείτε να ακούσετε όλη την εκπομπή. Ωστόσο για τους φανατικούς που συλλέγουν τις εκπομπές στον Υπολογιστή τους σε μορφή MP3, απλά μετά από όλα αυτά πατήστε το κουμπί Download.

http://www63.zippyshare.com/v/16019385/file.html

Έως την επόμενη άμεση συνάντησή μας, την επόμενη Πέμπτη 20/09/2012…

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…
Protected by Copyscape Plagiarism Check

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.