Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 27/09/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Μόλις ολοκληρώθηκε και η σημερινή μας εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», αποκλειστικά και μόνο στο URL του www.ellinikosfm.com και είμαστε μαζί σας για να σας αναρτήσουμε την εκπομπή αυτή.


Στο γνωστό ραντεβού μας πια, κάθε Πέμπτη 23:00 με 01:00 και με την γνωστή θεματολογία της, χαίρομαι πραγματικά πολύ που είμαστε πια όλοι και όλες παρόντες. Το κοινό της εκπομπής απαιτητικό όπως είμαστε και εμείς απαιτητικοί από τους εαυτούς μας, για αυτό και κάθε Πέμπτη κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, για να σας παραθέτουμε ένα πλήρες «πακέτο» από ενημέρωση αλλά και διασκέδαση.

Σε αυτό το πλαίσιο θέλω να σας μιλήσω για την νέα προσπάθεια μας να ανεβαίνουν οι εκπομπές μας, εκτός από το γνωστό URL που σας το παραθέτουμε σε αυτό το άρθρο και στο youtube. Η προσπάθεια αυτή σταματάει κάπου εδώ με αποκλειστική υπευθυνότητα της εταιρίας Youtube. Μετά από πολλά email με την εν λόγω εταιρία δεν κατέστη δυνατόν να συνεχιστεί η συνεργασία αυτή. Θεωρεί η εταιρία ότι ανεβάζοντας την εκπομπή στα δικά της URL παραβιάζουμε τα πνευματικά δικαιώματα. Πράγμα πέρα για πέρα λάθος, αφού και ο Ellinikos FM εκπέμπει νόμιμα, άρα πληρώνει για να μεταδίδονται τα τραγούδια, αλλά και η εκπομπή είναι δικό ΜΟΥ προσωπικά πνευματικό δεδομένο. Όποτε καταλαβαίνετε όλοι και όλες πως η προσπάθεια αυτή σταματά εδώ και θα συνεχίσει να γίνεται με τον γνωστό σε όλους τρόπους με το παρακάτω URL που σας παραθέτουμε κάθε Παρασκευή ξημερώματα.

Από εκεί και πέρα σήμερα από το blog που μας στηρίζει, www.experiencescollector.com, έχω να σας προτείνω ανεπιφύλακτα να αναγνώσετε το τελευταίο άρθρο που ανέβηκε και είναι από αναγνώστρια του blog μας, και έρχεται να απαντήσει σε άρθρο του Experiences Collector για την κατάσταση στο λιμάνι της Ραφήνας. Ο τίτλος του άρθρου είναι «Οι Δύο Όψεις Σε Ένα Νόμισμα» και είναι στο παρακάτω URL: http://experiencescollector.blogspot.gr/2012/09/blog-post_23.html. Κατά αυτόν τον τρόπο, όπως έχει ξανά γίνει στο blog, ανοίγει και μια άλλη δίοδος στους αναγνώστες να μπορούν να δημοσιοποιούν και τις δικές τους απόψεις, άρθρα και γνώμες. Οπότε όλοι και όλες απλά ανοίξτε ένα νέο email στο προσωπικό σας λογαριασμό και στείλτε μας όλα τα παραπάνω στο experiencescollector@gmai.com.

Καταλήγοντας τι άλλο από το πολυπόθητο από όλους και όλες URL της σημερινής μας, 27-09-2012, εκπομπής «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και την παρέα του. Αν θέλετε απλά να την ακούσετε απλά επιλέξτε το παρακάτω URL και μετά το κουμπί Play, ενώ οι φανατικοί μετά την επιλογή του URL πατάτε το κουμπί Download για να την κατεβάσετε σε μορφή MP3 στον υπολογιστή σας για το προσωπικό σας αρχείο.

http://www28.zippyshare.com/v/17912376/file.html

Έως την επόμενη ραδιοφωνική μας συνάντηση, την Πέμπτη 04-10-2012 στις 23:00 ακριβώς…

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν… 

Protected by Copyscape Plagiarism Scanner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.