Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 06/12/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Η εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» μόλις ολοκληρώθηκε και εμείς είμαστε μαζί σας για να σας την αναρτήσουμε στο blog μας, www.experiencescollector.com. Έτσι λοιπόν φίλοι μας και φίλες μας σας καλημερίζουμε, ξημερώματα Παρασκευής πια. Και αυτήν την Πέμπτη 23:00 με 01:00 ήμασταν αλλά και ήσασταν πιστοί στο ραντεβού μας με τον Dj ALeJaNDRo και την παρέα του. Σήμερα στην τελευταία προγραμματισμένη εκπομπή, παρέα με τον φίλο της εκπομπής Μάρκο, η ακροατές πραγματικά ξεπέρασαν κάθε μας προσδοκία.  

Ωστόσο σήμερα θα ξεκινήσω αυτές τις λίγες γραμμές που συνοδεύουν το URL της εκπομπής με το άρθρο που θα σας προτείνω να αναγνώσετε από το blog που μας στηρίζει. Ένα άρθρο για τον πολιτισμό και πιο συγκεκριμένα για το σινεμά. Μια ταινία που μας προτείνει ο Experiences Collector, και έχει κάνει ήδη ρεκόρ εισιτηρίων στις Αθηναϊκές αίθουσες. Και πώς να μην κάνει αφού από κάτω έχει την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Κατά αυτόν τον τρόπο έχει ανέβει ο σχολιασμός αλλά και παραλληλισμός με το σήμερα, όπως γίνεται και μέσα στο έργο, στο παρακάτω URL


Ένα άρθρο που πάει πάρα πολύ καλά στις αναγνώσεις του και που κανείς και καμία δεν πρέπει να παραλείψει να το αναγνώσει.

Από εκεί και πέρα στο παρακάτω URL με ένα απλό κλικ μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή και πατώντας ακριβώς μετά το Play. Οι φανατικοί βέβαια πατώντας μετά το Download μπορούνε να έχουν την εκπομπή στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3.


Κλείνοντας να πούμε τις ευχαριστίες μας στον Μάρκο για την στήριξη του όλο αυτόν τον καιρό με την μια ώρα σχολιασμού που κάναμε μαζί και να του ευχηθούμε καλή τύχη στην νέα του ζωή. Φυσικά όπως υποσχέθηκε και αυτός σε κάθε του επίσκεψη θα κανονίζει να μας λέει μια ζωντανή καλησπέρα εδώ από τα μικρόφωνα του ellinikosfm.com.

Έως την επόμενη ζωντανή ραδιοφωνική μας συνάντηση την επόμενη Πέμπτη 13/12/2012 στις 23:00 ακριβώς, δεν ξεχνάει κανείς και καμία την αναμετάδοση της εκπομπής μας κάθε Σάββατο στις 02:00 αλλά και να επικοινωνούμε από το experiencescollector@gmail.com.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…  

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.