Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 20/12/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!


Φίλοι μου και φίλες μου, είμαστε και σήμερα μαζί, εδώ από το blog που στηρίζει την εκπομπή μας (www.experiencescollector.com), για να σας αναρτήσουμε την σημερινή μας εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης», που μόλις ολοκληρώθηκε. Ελπίζουμε πως όλοι και όλες είστε καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά αλλά και επηρεασμένοι θετικά από το κλίμα των εορτών.

Να ξεκινήσουμε αυτές εδώ τις λίγες σειρές επικοινωνίας μας με μια μεγάλη συγνώμη για την προηγούμενη εκπομπή που είχε πάρα πολλά λάθη, κακό ηχητικό αποτέλεσμα και ένα πρώτο μισάωρο που δεν ακούστηκε κανείς στο μικρόφωνο. Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα για εμένα, με πολλές και αρνητικές εμπειρίες και δυστυχώς όλο αυτό, όσο και να μην το ήθελα, βγήκε και στις δύο ώρες που ήμασταν μαζί. Προσπάθεια έγινε φυσικά και με το παραπάνω για να μην βγει και στον αέρα, όλη αυτή η αρνητική ενέργεια, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν κατέστη το αναμενόμενο. Και έρχομαι εδώ να πω πως όταν τελικά, μια ημέρα σου ξεκινάει αρνητικά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τελειώσει ακόμα πιο χάλια.

Από εκεί και πέρα, σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή μας για αυτό το έτος, μιας και χρειάζομαι επειγόντως ξεκούραση αλλά και να «φορτίσω, λίγο, τις μπαταρίες μου» από κάθε άποψη. Ελπίζω όλη αυτή η ξεκούραση να γεννήσει νέες ιδέες για την εκπομπή μας, πράγμα που έχει δείξει ο χρόνος ότι επιτυγχάνεται πάντα. Μαζί θα είμαστε από την νέα χρονιά πια, στις 03/01/2013 φυσικά στις 23:00 ακριβώς. Όλο αυτόν τον καιρό περιμένω τις ιδέες σας, αλλά και τις ευχές σας στο experiencescollector@gmail.com.

Φυσικά εδώ είμαστε για να ανεβάσουμε και το URL της σημερινής μας εκπομπής που θα το βρείτε παρακάτω και με ένα απλό κλικ πάνω του, αλλά και πατώντας το Play θα μπορέσετε να ακούσετε την εκπομπή μας οποιαδήποτε ώρα και αν θελήσετε. Οι φανατικοί ωστόσο με ένα επιπλέον κλικ στο κουμπί Download θα μπορέσουν να την έχουν και στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3.


Σήμερα το άρθρο που θα σας προτείνουμε είναι ένα κείμενο που είχε γραφτεί από τον Experiences Collector στις 26/09/2011, που πηγαίνει πάρα πολύ καλά στις αναγνώσεις από όλους και όλες εσάς. Tο μέτρο με το χαράτσι στους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η., έχει κριθεί και μέσω των δικαστηρίων αντισυνταγματικό και άρα όσοι γράψανε στους λογαριασμούς τους  το κείμενο που μας είχε δώσει ο Experiences Collector τότε, σήμερα θα πάρουν τα χρήματα τους πίσω, μόλις ολοκληρωθεί όλη αυτή η διαδικασία. Το άρθρο αυτό είχε τίτλο «Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου…», βρίσκεται στο παρακάτω URL


και δείχνει ανάγλυφα πόσο σημαντικό είναι να διαβάζουμε www.experiencescollector.com αφού διαθέτει άρθρα πολύ μπροστά από το παρόν μας.

Φίλοι μας και Φίλες μας, σας ευχόμαστε πάρα, πάρα πολύ καλές γιορτές, να έχετε γύρω σας μόνο αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και πολύ καλή διάθεση για αυτές τις τόσο όμορφες ημέρες. Μαζί όπως προανέφερα θα είμαστε το νέο έτος στις 03/01/2013 στις 23:00 ακριβώς, φυσικά με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και τον Dj ALeJaNDRo αποκλειστικά και μόνο στο URL του ellinikosfm.com.

Καλές γιορτές, Καλό Νέο Έτος και Καλή Σας Ακρόαση…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Original Content Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.