Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 13/12/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μας και φίλες μας καλησπέρα σας. Είμαστε μαζί σας και σήμερα, αμέσως μετά το πέρας της εκπομπής μας για να σας αναρτήσουμε την σημερινή μας εκπομπή που μόλις ολοκληρώθηκε. Εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και την GeoRGiNa, που έχει μαζί σας ραντεβού κάθε Πέμπτη 23:00 με 01:00. Λόγω λοιπόν της αποχώρησης του ενός μέλους της εκπομπής από σήμερα θα ακούτε κάποια νέα θέματα – ενότητες στην εκπομπή μας. Για όλα αυτά θα θέλαμε να μας στέλνετε τις εντυπώσεις σας στο experiencescollector@gmail.com, για να βλέπουμε και εμείς κατά πόσο σας αρέσουν ή όχι.

Το παρακάτω link θα σας οδηγήσει λοιπόν στην σημερινή μας, 13/12/2012, εκπομπή που μόλις ολοκληρώθηκε. Με ένα απλό κλικ στο παρακάτω URL και μετά πατώντας Play θα ακούσετε την εκπομπή αλλά για τους πio φανατικούς, όπως κάθε φορά άλλωστε, κάνοντας κλικ μετά στο κουμπί Download θα την έχετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www43.zippyshare.com/v/65200357/file.html

Την εβδομάδα που πέρασε, το blog που μας στηρίζει, www.experiencescollector.com, ανέβασε ένα άρθρο από την ενότητα που γνωρίζουμε ότι πολύ αγαπάτε δηλαδή, «Ρητά & Γνωμικά (Μέρος 4ο)» στο παρακάτω URL


Σοφά λόγια από σοφούς ανθρώπους που ακούτε πρώτοι από την εκπομπή μας, «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo κάθε Πέμπτη βράδυ, και που έχετε αγαπήσει τόσο μα τόσο πολύ. Πολλές φορές λαμβάνω e-mail σας που μου λένε πως λόγω κάποιου προβλήματος σας, π.χ. νύστα, δεν αντέχετε να ακούσετε όλη την εκπομπή, ωστόσο κάνετε υπομονή για να ακούσετε αυτήν την σοφή φράση που λέμε, πια και στην αρχή αλλά κυρίως, στο τέλος της βραδιάς μας.

Να μην ξεχάσω να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη σας συμμετοχή και το Σάββατο το βράδυ στις 02:00, που η εκπομπή μας μεταδίδεται ηχογραφημένη και πάλι την τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας.

Έως την επόμενη ζωντανή ραδιοφωνική μας συνάντηση την επόμενη Πέμπτη 20/12/2012 στις 23:00 ακριβώς, επικοινωνούμε καθημερινά από το experiencescollector@gmail.com αλλά και πληκτρολογούμε επίσης www.experiencescollector.com.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν… 

Protected by Copyscape Online Copyright Search

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.