Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 03/01/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μας και φίλες μας καλησπέρα σας. Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά να έχουμε. Οι μέρες ανάπαυσής μας περάσανε και έτσι είμαστε πάλι μαζί. Είμαστε μαζί για να σας αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo που συνεχίζει να μένει πιστή στο γνωστό ραντεβού μας, κάθε Πέμπτη 23:00 με 01:00.

Ωστόσο νέος χρόνος, αλλά και λόγω των αλλαγών στην σύνθεση της ομάδας μας, η θεματολογία της εκπομπής μας αλλάζει από αυτήν την Πέμπτη 03/01/2013, και για κάθε Πέμπτη από εδώ και μπρος. Έτσι το δίωρο πρόγραμμά μας διαμορφώνεται ως εξής:

23:00-23:30 (Νέα ελληνική μουσική με τον Dj ALeJaNDRo)
23:30-00:00 (Ξένη μουσική με τον Dj ALeJaNDRo και την GeoRGiNa στα σχόλια, επιλέγοντας κάθε εβδομάδα για όλους και όλες εσάς μια νέα θεματική ενότητα, π.χ. 80s, 90s, μπαλάντες…)
00:00-00:30 (Παλιά ελληνική μουσική με τον Dj ALeJaNDRo και την GeoRGiNa στα σχόλια)
00:30-01:00 (Νέα ελληνική, λαϊκή κυρίως μουσική με τον Dj ALeJaNDRo)

Η ολοκλήρωση της σημερινής μας εκπομπής μας βρίσκει χαρούμενους και για την απήχηση αλλά και για το αποτέλεσμα. Παρακάτω θα βρείτε το URL που θα σας οδηγήσει στην γνωστή σελίδα και πατώντας το κουμπί Play θα ακούσετε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» τις 03/01/2013. Οι φανατικοί με το κουμπί Download την κατεβάζουν στον υπολογιστή τους σαν αρχείο MP3.


Αναμένουμε λοιπόν κατά αυτόν τον τρόπο, τα σχόλιά σας, τις εντυπώσεις σας από αυτές τις αλλαγές αλλά και τις ιδέες σας στο email μας experiencescollector@gmail.com.

Από εκεί και πέρα να ευχαριστήσουμε και το blog, www.experiencescollector.com, που παραμένει κοντά μας και μας στηρίζει και σε αυτήν την νέα προσπάθεια της καινούργιας χρονιάς. Το άρθρο που θα σας προτείνουμε δεν είναι άλλο από αυτό που ανάρτησε ο Experiences Collector ακριβώς μετά τα Χριστούγεννα και δείχνει ανάγλυφα την εικόνα των γιορτών στην όμορφη Ελλάδα μας. Για να το αναγνώσετε αρκεί ένα κλικ στο παρακάτω URL, ο τίτλος του απλός μα συνάμα τόσο σύνθετος «Καιρός να Αγαπηθούμε Περισσότερο».


Φίλοι μας και φίλες μας, σας ευχαριστούμε που μένετε πιστοί στην εκπομπή μας «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 01:00 και σας δίνουμε ραντεβού στην επόμενη ζωντανή ραδιοφωνική μας συνάντηση την ερχόμενη Πέμπτη 10/01/2013. Ωστόσο από το URL του ellinikosfm.com η εκπομπή μας συνεχίζεται να αναμεταδίδεται και ηχογραφημένη κάθε Σάββατο ξημερώματα στις 02:00 ακριβώς.

Καλή χρονιά σε όλους και σε όλες με τις καλύτερες των ευχών από όλη την ομάδα της εκπομπής μας. Ωστόσο Υγεία και Ευτυχία σε όλους και σε όλες πάνω από όλα.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Online Plagiarism Test

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.