Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 24/01/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μας και φίλες μας καλημέρα σας. Είμαστε και σήμερα, 25/01/2013, αμέσως μετά το πέρας την εκπομπής «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo, για να σας αναρτήσουμε την εκπομπή αυτή. Μια ραδιοφωνική εκπομπή που σας κάνει παρέα κάθε Πέμπτη 23:00 με 01:00 αποκλειστικά και μόνο στο URL του ellinikosfm.com.

Σήμερα η θεματική ενότητα που είχαμε στον «Εμπειριών Συλλέκτης», σύμφωνα με την νέα θεματολογία και πάντα κάτω από την επιμέλεια της GeoRGiNaS, ήταν Ξένες Μπαλάντες.

Παρακάτω θα βρείτε το URL αυτό που θα σας οδηγήσει στο να ακούσετε με ένα απλό πάτημα στο κουμπί Play την εκπομπή, αλλά συνάμα για τους φανατικούς, που την θέλουν στο αρχείο τους, πατώντας στο κουμπί Download μπορούν να την έχουν στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3.


Το άρθρο που θα σας προτείνουμε σήμερα να αναγνώσετε από το www.experiencescollector.com, είναι αυτό που ανέβηκε αυτήν την εβδομάδα και προκάλεσε, για άλλη μια φορά, πληθώρα αναγνώσεων. Αυτήν την εβδομάδα το άρθρο είναι πολιτιστικού περιεχομένου και αναφέρεται στην θεατρική παράσταση «Άγρια Δύση». Αναγνώστηκε πάρα πολύ, από όλους και όλες εσάς, και είναι πράγματι μια καλή πρόταση για την Σαββατιάτικη διασκέδασή σας. Το συγκεκριμένο άρθρο θα το βρείτε στο παρακάτω URL.


Να μην ξεχάσω να σας θυμίσω για άλλη μια φορά, πως η εκπομπή μας, «Εμπειριών Συλλέκτης», προβάλεται και κάθε Σάββατο 02:00 με 04:00 (ώρα Ελλάδας), ηχογραφημένη κυρίως για τα άτομα που μας ακούνε από το άλλο ημισφαίριο της γης, για αυτόν τον λόγο και η ώρα είναι κάπως «βάρβαρη» για το δικό μας ημισφαίριο.

Από εκεί και πέρα το δικό μας επόμενο ζωντανό ραντεβού είναι την επόμενη Πέμπτη 31/01/2013 στις 23:00 ακριβώς πάντα από το URL του ellinikosfm.com. Ωστόσο όλοι εμείς επικοινωνούμε καθημερινά από το e-mail μας experiencescollector@gmail.com.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν… 

Protected by Copyscape Duplicate Content Finder

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.