Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 17/01/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μας και φίλες μας καλησπέρες και καλημέρες. Για άλλη μια Παρασκευή ξημερώματα είμαστε μαζί σας, για να σας αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» που μόλις ολοκληρώθηκε αποκλειστικά και μόνο στον ellinikosfm.com. Όπως κάθε Πέμπτη 23:00 με 01:00 έτσι και σήμερα ήμασταν μαζί σας για ένα δίωρο με πολλή διασκέδαση - τραγούδι σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα της εκπομπής μας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά τους. Την προηγούμενη Πέμπτη και με την θεματική ενότητα που είχε επιλέξει η GeoRGiNa έγινε ένας πραγματικός χαμός από μηνύματά σας, από το πόσο ωραία ήταν η εκπομπή, αλλά και η απήχηση της συγκεκριμένης εκπομπής, τα νούμερα που την παρακολούθησαν, ξεπέρασαν κάθε μας προσδοκία, ξεπέρασαν κάθε άλλη εκπομπή μας. Τοποθετήσαμε ψηλά τον πήχη για όλους και όλες εσάς και ελπίζουμε κάθε φορά να τα πηγαίνουμε και καλύτερα και να αποδεικνυόμεθα αντάξιοι των προσδοκιών σας. Σήμερα η GeoRGiNa έχει επιλέξει θεματική ενότητα για την εκπομπή μας που τιτλοφορείται DISCO MUSIC.

Άλλο ένα θέμα που έχω να σας αναφέρω είναι πως από σήμερα και για όσο πάει αυτό το πρόγραμμα το σήμα της εκπομπής μας αλλάζει. Το σήμα την εκπομπής μας που μπαίνει κάθε φορά μαζί με το άρθρο άλλαξε και αναμένουμε τα σχόλια σας, για αυτό ή όποιο άλλο θέμα επιθυμείτε, φυσικά στο experiencescollector@gmail.com.

Το blog που μας στηρίζει τώρα, www.experiencescollector.com, ανέβασε αυτήν την εβδομάδα ένα αθλητικό άρθρο με πολύ – πολύ ενδιαφέρον. Για μια απόδοση φόρου τιμής για όσα πρόσφερε ο μεγάλος Νίκος Γκάλης, στον ελληνικό αθλητισμό. Ο τίτλος του «Μια Ελάχιστη Ανταμοιβή Στον Μεγάλο…Νίκο Γκάλη!!» και βρίσκετε στο παρακάτω URL:


Δεν θα σας προτρέψω να το διαβάσετε γιατί από ότι πληροφορούμαστε από τα στατιστικά του άρθρου αυτού, πρέπει να είστε πολύ λίγοι αυτοί που δεν το έχετε αναγνώσει ακόμα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ έχετε και από τον Experiences Collector που πια το blog, που έχει και διευθύνει, έχει πιάσει τις 19.000 αναγνώσεις  και προχωράει ακάθεκτο. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε πως έρχονται και νέες αλλαγές με νέα gadgets. Οπότε πληκτρολογούμε καθημερινά www.experiencescollector.com, για άρθρα, ειδήσεις αλλά και αλλαγές στο ιστολόγιο.

Για το τέλος άφησα την εκπομπή, το URL της εκπομπής, που θα το βρείτε παρακάτω και μπορείτε είτε να την ακούσετε με ένα απλό κλικ στο Play που ακολουθεί, είτε να την έχετε στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3 με το κουμπί Download.


Μέχρι την επόμενη ζωντανή ραδιοφωνική μας επικοινωνία που είναι την Πέμπτη 24/01/2013 στις 23:00 ακριβώς, να μην ξεχάσω να σας αναφέρω και την ηχογραφημένη συνάντησή μας, για όσους ή όσες έχασαν την σημερινή ζωντανή εκπομπή μας, το Σάββατο 19/01/2013 στις 02:00 τα ξημερώματα, φυσικά αποκλειστικά και μόνο από το Url του ellinikosfm.com.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Web Copyright Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.