Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Μια Ελάχιστη Ανταμοιβή Στον Μεγάλο...Νίκο Γκάλη!!

Φίλες μου και φίλοι μου καλησπέρα σας. Εύχομαι να είστε όλοι και όλες πολύ – πολύ καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι στην όμορφη Ελλάδα μας. Σήμερα είμαστε μαζί σας για ένα αθλητικό θέμα, αλλά συνάμα και για να σας προτρέψουμε να συμμετάσχετε σε μια ψηφοφορία που λαμβάνει χώρα στο διαδίκτυο.

Ο άνθρωπος που αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος μπασκετμπολίστας στην Ελλάδα, αυτός που ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ και μας έκανε να σκεφτόμαστε, αλλά και να απαιτούμε Ευρωπαϊκούς τίτλους και όχι βαλκανικούς από τις ομάδες μας σε όλα τα αθλήματα, έχει μπει αυτές τις μέρες σε μια ψηφοφορία για να μπει, αν ψηφιστεί τελικά στο Hall of Fame. Ο μεγάλος Νίκος Γκάλης ο άνθρωπος που ανέδειξε τον ελληνικό αθλητισμό στην Ευρώπη βρίσκεται σε μια επίσημη ψηφοφορία από το site http://espn.go.com και οι πρώτοι θα προσχωρήσουν στο Hall Of Fame του παγκόσμιου αθλητισμού.

Η πρόταση μου απλή, άμεσα και μόλις αναγνώσετε το άρθρο μας πατάτε στο παρακάτω URL και σας πάει κατευθείαν στην ψηφοφορία. Στην 5η κιόλας επιλογή της παρακάτω σελίδας τσεκάρουμε τον μεγάλο Έλληνα αθλητή που τελικά βλέπει την διάκριση να έρχεται από το εξωτερικό και όχι από την ίδια του την πατρίδα.

Όπως γίνεται δηλαδή πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις μιας και όπως γνωρίζουμε όλοι και όλες Ελληνικό κράτος δεν υπάρχει αφού οι Έλληνες επίορκοι πολιτικοί μας ασχολούνται με το πώς θα κλέψουν και μόνο την πατρίδα.

Απλά πριν ψηφίσετε να σας δώσω και άλλο ένα URL για να δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα για να παρατηρήσετε και εσείς πόσο μπροστά είναι ο Νίκος ο Γκάλης από τον δεύτερο αθλητή στην εν λόγω κατάσταση. 


Κάποια στιγμή είναι βέβαιο πως θα επανέλθουμε, μάλλον μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, με ένα άρθρο αφιέρωμα στο μεγάλο Έλληνα αθλητή, τον δικό μας Νίκο Γκάλη.

Είναι ώρα να βοηθήσουμε τα δικά μας παιδιά, και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία είναι αυτή. Για τον αθλητή που έβαλε τον αθλητισμό στα σπίτια μας, στην πατρίδα μας, τον άνθρωπο που μας δίδαξε μπάσκετ και κυρίως το άτομο που έστρεψε τα παιδιά όλου του κόσμου στον αθλητισμό γλιτώνοντάς τα από τόσους και τόσους πειρασμούς γύρω τους.

Σαν κατακλείδα άφησα να σας θυμίσω πως όταν ο Άρης του Νίκου του Γκάλη έπαιζε στην Ευρώπη κάθε Πέμπτη βράδυ, οι δρόμοι - γειτονιές ερήμωναν, γιατί όλοι και όλες παρακολουθούσαν τον αγώνα. Κατά αυτόν τον τρόπο, ο απλός ο κόσμος τιμούσε, τον μεγάλο Έλληνα αθλητή. Φυσικά ακόμα και σήμερα ο κόσμος τιμάει όπου και να δει τον μεγάλο μπασκετμπολίστα και άνθρωπο Νίκο Γκάλη, στις λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις του. Και πράγματι αυτό όπως λέει και ο ίδιος είναι η μεγαλύτερη αμοιβή για εκείνον. 

Ώρα λοιπόν για μια άξια ψήφο στον μεγάλο Νίκο Γκάλη, με το παρακάτω URL να μας πηγαίνει κατευθείαν στην εν λόγο σελίδα.


Protected by Copyscape Plagiarism Software

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.