Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 10/01/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Ξημερώματα Παρασκευής και είμαστε μαζί σας για να σας αναρτήσουμε για άλλη μια φορά την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» που μόλις ολοκληρώθηκε. Στο γνωστό πια ραντεβού μας, κάθε Πέμπτη 23:00 με 01:00, με τον Dj ALeJaNDRo. Μετά λοιπόν από δύο ώρες αληθινής και πολύπλευρης διασκέδασης είμαστε μαζί σας για να σας καλημερίσουμε όλους και όλες και μέσα από το Blog που μας στηρίζει, www.experiencescollector.com, και φυσικά για να σας αναρτήσουμε την εκπομπή που μόλις ολοκληρώθηκε.

Σήμερα η διασκέδαση σας περιελάμβανε νέα και παλιά ελληνική μουσική όπως και TaNGo. Για να ακούσετε αυτήν την εκπομπή, αν την χάσατε ή αν θέλετε να την ξανά ακούσετε ή και για να την έχετε στο αρχείο σας το παρακάτω URL θα σας οδηγήσει σε αυτήν. Για να την ακούσετε αρκεί να πατήσετε μόνο το κουμπί Play, αλλά και για να την έχετε στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3, το κουμπί Download.


Από το blog που μας στηρίζει σήμερα θα σας προτείνουμε να αναγνώσετε ένα παλιό άρθρο από τον Experiences Collector, που έχει τίτλο «Η Πιο Αδικημένη Γενιά». Βρίσκεται στο παρακάτω URL, και έχει σημασία πιστεύω να δείτε πόσο σύγχρονο παραμένει και ας είχε γραφτεί ένα χρόνο πριν.


Το δικό μας ζωντανό ραντεβού είναι την επόμενη Πέμπτη 17-01-2013. Ωστόσο μέσα από το URL του ellinikosfm.com, που μας φιλοξενεί αποκλειστικά και μόνο, έχουμε ραντεβού και το Σάββατο τα χαράματα για την όμορφη Ελλάδα μας στις 02:00 π.μ. ακριβώς στην ηχογραφημένη εκπομπή της Πέμπτης που σας παραθέτουμε παραπάνω.

Όλοι και όλες φυσικά και επικοινωνούμε μέσα από το e-mail της εκπομπής μας, αλλά και του Experiences Collector, experiencescollector@gmail.com. Και φυσικά σας ευχαριστούμε για τα θετικά e-mail σας για την αλλαγή θεματολογίας της εκπομπής μας. Φυσικά και έρχονται και άλλες, άλλες αλλαγές.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Unique Content Check

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.