Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 07/02/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μας και φίλες μας καλημέρα σας. Είμαστε μαζί σας και σήμερα 08/02/2013 για να σας αναρτήσουμε στο παρακάτω άρθρο την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo που είναι μαζί σας κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 01:00 αποκλειστικά και μόνο στο URL του ellinikosfm.com.

Ξεκινώντας αυτό το σύντομο άρθρο μας να ευχαριστήσουμε το www.experiencescollector.com, για την φιλοξενία του όλο αυτόν τον καιρό που είμαστε στον αέρα με τις διαδικτυακές μας εκπομπές. Και φυσικά να προτρέψουμε όλους και όλες εσάς να αναγνώσετε ένα από τα 166 άρθρα που υπάρχουν ενεργά ήδη στο blog. Εμείς συνεχίζουμε να αναρτούμε τις εκπομπές μας εδώ, πράγμα που βοηθάει και εμάς, ώστε και βρίσκετε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης», όποτε επιθυμείτε αλλά και το blog για την αύξηση της αναγνωσιμότητάς του.

Η εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» που μεταδίδεται και ηχογραφημένη κάθε Σάββατο ξημερώματα για την όμορφη Ελλάδα μας, 02:00 με 04:00. Μια ώρα που επιλέχτηκε όπως σας έχω ξαναπεί, για να μπορούν οι πολλοί συμπατριώτες μας στο εξωτερικό να την ακούσουν σε μια πιο ανθρώπινη ώρα.

Παρακάτω σας δίνεται το Link που μπορείτε με ένα απλό κλικ, και πατώντας μετά το Play να ακούσετε την εκπομπή της Πέμπτης 07/02/2013, που μόλις ολοκληρώθηκε. Από εκεί και πέρα οι φανατικοί που θέλουν την εκπομπή στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3, πρέπει να κάνουν άλλο ένα κλικ πάνω στο κουμπί Download.


Σήμερα η εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και την GeoGRiNa φιλοξένησε την θεματική ενότητα με τίτλο Vocal Trance. Μια θεματική ενότητα που μας ταξίδεψε αλλά και μας χαλάρωσε πάρα πολύ σύμφωνα πάντα και με εσάς και τα e-mail που πήραμε στο experiencescollector@gmail.com.

Το δικό μας ραντεβού ανανεώνεται ζωντανά φυσικά την επόμενη Πέμπτη 14/02/2013, 23:00 με 01:00 αποκλειστικά και μόνο από το Url του ellinikosfm.com.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…  

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Infringement Search Tool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.