Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 21/02/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλημέρα σας. Είμαστε και σήμερα μαζί σας, ελπίζοντας όλοι και όλες να είστε πάρα πολύ καλά. Αμέσως μετά την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 21/02/2013, είμαστε μαζί σας ξημερώματα πια Παρασκευής, για να σας αναρτήσουμε το URL αυτής της εκπομπής, ώστε να μπορείτε να την ακούσετε όποτε εσείς επιθυμείτε.

Πρώτα από όλα σήμερα θέλω να σας τονίσω για αρχή την αλλαγή της φωτογραφίας κατά την διάρκεια της εκπομπής μας. Ελπίζω να σας άρεσε σε όλους και σε όλες και η ιδέα αλλά και γενικότερα η νέα ανανεωμένη φωτογραφία που περιλαμβάνει και την GeoRGiNa. Μια GeoRGiNa που σήμερα ήταν μαζί μας με την θεματική ενότητα που έχει τίτλο Soundtracks Ξένων Ταινιών.

Την εν λόγω εκπομπή μπορείτε να την απολαύσετε και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com και κάθε Σάββατο ξημερώματα 02:00 με 04:00. Ωστόσο για να την ακούσετε όποια στιγμή επιθυμείτε, αν την χάσατε ή αν θέλετε να την ξανακούσετε το παρακάτω URL είναι αυτό που χρειάζεστε ακριβώς. Αφού με ένα κλικ πάνω του και μετά πατώντας το κουμπί Play μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης 21/02/2013. Οι φανατικοί βέβαια που θέλουν να την έχουν και την συγκεκριμένη εκπομπή στο αρχείο τους δεν έχουν παρά να πατήσουν αμέσως μετά το κουμπί Download και θα την έχουν στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3.


Από εκεί και πέρα, αναφέρουμε πάλι το blog που μας στηρίζει σαν εκπομπή, www.experiencescollector.com, με τα 169 ενεργά άρθρα του που μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να αναγνώσετε. Σήμερα απλά θα κάνουμε αναφορά σε ένα άρθρο που έρχεται. Τον Δεκέμβριο του 2011 σας είχα προτείνει να αναγνώσετε το άρθρο με τίτλο «Νότις Σφακιανάκης, Ιερά Οδός 2011 – 2012», ένα άρθρο που ακόμα και σήμερα πάει πάρα πολύ καλά στις αναγνώσεις του από τα στατιστικά που παρακολουθούμε. Το συγκεκριμένο άρθρο βρίσκεται στο παρακάτω URL


Ωστόσο σε λίγες μέρες, αποκλειστικά στο www.experiencescollector.com, και από τον Experiences Collector θα έχουμε το «Νότις Σφακιανάκης, Ιερά Οδός 2012 – 2013». Οπότε δεν έχετε παρά να κάνετε μια επίσκεψη κάθε φορά που ανοίγετε τον υπολογιστή σας.

Να είστε όλοι και όλες πάρα πολύ καλά μέχρι την επόμενη ζωντανή συνάντησή μας που είναι την ερχόμενη Πέμπτη 28/02/2013 στις 23:00 ακριβώς. Επικοινωνούμε βέβαια καθημερινά από το experiencescollector@gmail.com, για ο,τιδήποτε και αν έχετε να μας πείτε και λαμβάνετε όπως πάντα απάντηση πολύ άμεσα.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν… 

Protected by Copyscape Web Plagiarism Scanner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.