Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 14/02/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλημέρα σας. Είμαστε και σήμερα, Παρασκευή 15/02/2013, μαζί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής μας «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo, για να σας αναρτήσουμε σε URL την συγκεκριμένη εκπομπή. Ελπίζουμε όλοι και όλες να σας βρίσκουμε και σήμερα πολύ καλά και με πολλές Εμπειρίες μαζεμένες εβδομάδα με εβδομάδα.

Η εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» που μόλις ολοκληρώθηκε είχε σήμερα την θεματική ενότητα με τίτλο Ξένη Παλαιά & Καινούρια Μουσική και φυσικά κάτω από την μουσική επιμέλεια της GeoRGiNaS. Μια θεματική ενότητα που αγκαλιάσατε από ό,τι είδαμε και κατά την διάρκεια της εκπομπής.

Η εκπομπή μας αναμεταδίδεται και κάθε Σάββατο 02:00-04:00, ηχογραφημένη, πάντα αποκλειστικά και μόνο από το URL του ellinikosfm.com. Όλοι και όλες εσείς ωστόσο με ένα κλικ στο παρακάτω URL και μετά πατώντας το κουμπί Play μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή της Πέμπτης 14/02/2013, όποτε εσείς επιθυμείτε. Βέβαια οι φανατικοί ακροατές μπορούν να την κατεβάσουν και στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3, πατώντας μετά το κουμπί Download.


Το blog που μας στηρίζει τώρα, www.experiencescollector.com, ανέβασε αυτήν την εβδομάδα ένα νέο αθλητικό άρθρο. Ένα άρθρο που διαβάστηκε πολύ από όλους και όλες εσάς, όπως δείχνουν τα στατιστικά, και είχε θέμα το μπάσκετ, και την αλλαγή σκυτάλης στους πάγκους των δύο μεγαλύτερων Ελληνικών ομάδων. Ένα άρθρο που ήταν καιρό στο συρτάρι του Experiences Collector και βγήκε αμέσως μετά την παρωδία του τελικού Κυπέλλου στο μπάσκετ, που βρήκε μεν δίκαιο τροπαιούχο τον Παναθηναϊκό, αλλά χαμένο από κάθε άποψη το Ελληνικό μπάσκετ. Ο τίτλος αυτού το άρθρου «Περασμένα Μεγαλεία Και Διηγώντας Τα Να Κλαίς» και βρίσκεται στο παρακάτω URL


Αν κάποιος ενδιαφέρεται και ασχολείται με τον αθλητισμό πραγματικά πρέπει να αναγνώσει το εν λόγω άρθρο. Και γιατί όχι να γράψει και τα σχόλια του κάτω από αυτό. 

Εμείς θα τα ξανά πούμε ζωντανά την επόμενη Πέμπτη 21/02/2013 στις 23:00 ακριβώς φυσικά, αποκλειστικά και μόνο μέσα από το URL του ellinikosfm.com. Όλο αυτόν τον καιρό αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας δεν έχετε παρά να μας γράψετε ό,τι επιθυμείτε στο email μας, experiencescollector@gmail.com. Ευχόμαστε να είστε πολύ – πολύ καλά μέχρι την επόμενη συνάντησή μας.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν… 

Protected by Copyscape Plagiarism Detection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.