Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 31/01/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Ξημερώματα Παρασκευής, 01/02/2013, και είναι ώρα να σας αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» που μόλις ολοκληρώθηκε και προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 01:00 αποκλειστικά και μόνο από το URL του ellinikosfm.com. Αφού σας καλωσορίσουμε και από εδώ, από το blog που μας φιλοξενεί, www.experiencescollector.com, να σας θυμίσουμε το e-mail της εκπομπής μας, experiencescollector@gmail.com να σας θυμίσουμε οτι η σημερινή θεμάτική μας ενότητα ήταν Club Mix. Επίσης εδώ, στο email μας, μπορείτε να μας στέλνετε τα σχόλιά σας, θετικά ή αρνητικά και εμείς σας απαντάμε το συντομότερο δυνατόν.  

Η εκπομπή μας φυσικά και προβάλλεται και ηχογραφημένη κάθε Σάββατο ξημερώματα 02:00-04:00, ώρα Ελλάδος, για όποιον ή όποια την έχασε στην ζωντανή μετάδοση. Ωστόσο το παραπάνω μπορεί να γίνει και με το παρακάτω URL Που σας δίνουμε με ένα απλό κλικ πάνω του και μετά στο κουμπί Play. Βέβαια μέσα από αυτήν την επιλογή σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε την εκπομπή αυτή και σε μορφή MP3, στον υπολογιστή σας με ένα επίσης απλό κλικ στο κουμπί Download.
Το σημερινό άρθρο που θα σας προτείνουμε είναι αυτό που αναρτήθηκε την Δευτέρα το βράδυ και είναι πάνω στην αγαπημένη σας θεματική ενότητα. «Ρητά & Γνωμικά (Μέρος 5ο)» λοιπόν και βρίσκεται στο παρακάτω URL.


Ρητά και Γνωμικά που είναι ακριβώς αυτά που λέμε κατά την έναρξη αλλά και λήξη της εκπομπής μας συγκεντρωμένα. Έχω αναφερθεί ξανά στο γεγονός, πως υπάρχουν emails που λαμβάνω από εσάς, τους φίλους και τις φίλες μας, στα οποία μου γνωστοποιούν, πως αναμένουν, αυτό το τελευταίο ρητό κάθε Παρασκευή ξημερώματα, αποδεικνύοντας κατά αυτόν τον τρόπο την αγάπης σας για αυτήν την ενότητα.

Από τον Dj ALeJaNDRo και την GeoRGiNa, σας ευχόμαστε καλό μήνα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Πέμπτη 07/02/2013 στις 23:00 ακριβώς πάντα αποκλειστικά από το URL του ellinikosfm.com.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…   

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.