Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 07/03/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας αλλά και καλημέρα σας. Ανάλογα από ποιο μέρος της γης διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές του Dj ALeJaNDRo. Σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί η μεσαία ώρα της εκπομπής μας ήταν αφιερωμένη στον μεγαλύτερο σε αξία, εν ζωή, Έλληνα καλλιτέχνη. Κατά αυτόν τον τρόπο, από τις 23:30 μέχρι και τα ρολόγια μας εδώ στην πανέμορφη Ελλάδα μας να δείξουν 00:30, ακούσαμε όλο το νέο δίσκο του Νότι Σφακιανάκη.

Οι «16 Αυτοτελείς Ιστορίες» μας πια, είναι γεγονός. Φυσικά πολύ τυχεροί όσοι έχουν το δίσκο ήδη, γιατί πολύ απλά στην πρώτη του έκδοση εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί ήδη.

Το πόσο ο κόσμος διψά για αυθεντικούς ανθρώπους σαν τον Νότι φαίνεται από πολλά πράγματα, αλλά άλλο ένα είναι πως στο blog που μας στηρίζει, www.experiencescollector.com, ανέβηκαν αυτόν τον καιρό 3 άρθρα για τον Καλλιτέχνη Σφακιανάκη. Το πρώτο βρίσκεται στο παρακάτω URL και το έχω γράψει αμέσως μετά το απόγευμα που περάσαμε σαν εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με την προακρόαση των κομματιών του στο στούντιο Sierra.


Το δεύτερο γράφτηκε αμέσως μετά την επίσκεψή μου στο μαγαζί που εμφανίζεται, είναι στο παρακάτω URL και φυσικά έχει τίτλο «Νοτις Σφακιανάκης Ιερά Οδός 2012-2013».


Και καταλήγοντας το τρίτο είναι γραμμένο αμέσως μετά την κυκλοφορία του νέου δίσκου τελικά, που αυτό έγινε την Δευτέρα 25-02-2013, ενώ το άρθρο δημοσιεύτηκε στο blog την Τρίτη 05-03-2013 και έχει τίτλο «16 Αυτοτελείς Ιστορίες»… Μας!!


Πρέπει να σας πληροφορήσω πως είναι από τις λίγες φορές που σας βάζω αυτά τα URL απλά και μόνο γιατί το απαιτεί η σωστή γραφή του άρθρου μου και καθόλου για διαφημιστικούς λόγους. Και τα 3 άρθρα κάνανε ρεκόρ αναγνώσεων. Απλά να σας αναφέρω ένα νούμερο για όσους ή όσες κατανοούν και γνωρίζουν. Το 2ο κατά σειρά άρθρο που σας ανέφερα μέσα σε 2 ημέρες έκανε 300 χτυπήματα, 300 αναγνώσεις.

Από εκεί και πέρα η σημερινή εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και την GeoRGiNa, που προβάλλεται και ηχογραφημένη και κάθε Σάββατο ξημερώματα 02:00 με 04:00, σας προσφέρεται στο παρακάτω URL και με ένα κλικ πάνω σε αυτό και πατώντας το κουμπί Play μπορείτε να την ακούσετε. Ωστόσο προτείνω αυτήν την Συλλεκτική εκπομπή, της Τσικνοπέμπτης 07-03-2013, να την κατεβάσετε όλοι στον υπολογιστή σας, και όχι μόνο οι φανατικοί.

http://www23.zippyshare.com/v/65810/file.html

Εμείς φυσικά και θα είμαστε ζωντανά μαζί σας την επόμενη Πέμπτη, 14/03/2013, 23:00 με 01:00 ώρα Ελλάδος, φυσικά αποκλειστικά και μόνο από το URL του ellinikosfm.com. Έως τότε στο email επικοινωνίας μας experiencescollector@gmail.com αναμένουμε τις εντυπώσεις σας για αυτήν την Συλλεκτική εκπομπή από όλη την ομάδα του «Εμπειριών Συλλέκτη».

Να είστε όλοι και όλες πάρα – πάρα πολύ καλά μέχρι την επόμενη ζωντανή συνάντησή μας...

Καλή Ακρόαση...

Εις Το Επανιδείν...

Protected by Copyscape Web Plagiarism Check

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.