Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 28/03/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Παρασκευή πια αλλά είμαστε μαζί σας, εδώ από το blog που μας στηρίζει, για να σας αναρτήσουμε το URL της εκπομπής «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης 28-3-2013 που μόλις ολοκληρώθηκε. Το γνωστό σε όλους και όλες ραντεβού με τον Dj ALeJaNDRo κάθε Πέμπτη 23:00 με 01:00 το βράδυ στο URL του ellinikosfm.com πραγματοποιήθηκε και αυτήν την Πέμπτη με απόλυτη επιτυχία.

Η συγκεκριμένη εκπομπή προβάλλεται και ηχογραφημένη κάθε Σάββατο ξημερώματα για την Ελλάδα, 02:00 με 04:00. Φυσικά όλοι και όλες εσείς γνωρίζετε πώς μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης»  με τον Dj ALeJaNDRo όποια στιγμή επιθυμείτε από το παρακάτω URL πατώντας μόνο το κουμπί Play που εμφανίζεται, αφού επιλέξετε το συγκεκριμένο link. Βέβαια οι φανατικοί πατώντας το κουμπί Download μπορούν να κατεβάσουν ολόκληρη την εκπομπή στον υπολογιστή τους σε μορφή αρχείου MP3.


Από εκεί και πέρα η σημερινή θεματική ενότητα της εκπομπής μας ήταν “Remixed Music Songs”. Ωστόσο για άλλη μια φορά την εκπομπή μας την ξεκίνησε η GeoRGiNa, και οδήγησε μόνη της την εκπομπή στα μονοπάτια που επιθυμούσε και άρα και στην δικιά της θεματική ενότητα.

Το blog που μας στηρίζει, www.experiencescollector.com, για άλλη μια Πέμπτη ήταν μαζί μας οπότε εμείς δεν έχουμε πάρα να σας προτείνουμε να αναγνώσετε ένα από τα 178 άρθρα που έχουν ήδη αναρτηθεί και είναι φυσικά ποικίλου περιεχομένου και ενδιαφέροντος.

Όλοι και όλες μαζί επικοινωνούμε από το experiencescollector@gmail.com, και μετά από δύο δυνατά 3ήμερα ετοιμαζόμαστε για το Σαβ/κο που θα μας οδηγήσει σε μια ολόκληρη εργάσιμη εβδομάδα που την Πέμπτη της, 04-04-2013, θα είμαστε πάλι μαζί ζωντανά στις 23:00 ακριβώς από το URL του ellinikosfm.com. Έως τότε να είστε όλοι και όλες πάρα πολύ καλά συλλέγοντας πολλές - πολλές εμπειρίες, θετικές ή αρνητικές.

Καλή Σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Duplicate Content Detector

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.