Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 21/03/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μας και φίλες μας καλησπέρα σας ή καλημέρα σας ανάλογα πότε αλλά και από πού διαβάζετε αυτές τις γραμμές, που θα μας οδηγήσουν στο URL της σημερινής εκπομπής, Πέμπτη 21/03/2013, φυσικά από τον ellinikosfm.com.

Μετά την ζωντανή επαφή μας είναι ώρα να πούμε και λίγα λόγια και μέσα από το blog που μας στηρίζει σαν εκπομπή, www.experiencescollector.com. Σήμερα η εκπομπή άρχισε λίγο διαφορετικά από όλες τις φορές, αρχικά με την GeoRGiNa και κάπου εκεί στην νέα θεματική μας ενότητα που είχε τίτλο “Mixed Love Theme Music” ήρθα και εγώ, ήρθε και ο Dj ALeJaNDRo, για να ολοκληρωθεί και αυτή η εκπομπή σωστά και ολοκληρωμένα. Εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» που προβάλλεται αποκλειστικά από το URL του ellinikosfm.com κάθε Πέμπτη 23:00 με 01:00. Αλλά και ηχογραφημένη κάθε Σάββατο, ξημερώματα για την όμορφη Ελλάδα μας, 02:00 με 04:00.

Φυσικά μέσα από το παρακάτω URL μπορείτε να ακούτε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης», όποτε εσείς επιθυμείτε. Απλά επιλέγοντας το παρακάτω URL και μετά πατώντας το κουμπί Play. Επίσης μπορείτε να την έχετε και στο αρχείο σας πατώντας αμέσως μετά το κουμπί Download, και την έχετε στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3, που δεν πιάνει και πολύ χώρο στο δίσκο σας.


Το άρθρο που θα προτείνουμε να αναγνώσετε σήμερα, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, είναι η αγαπημένη σας ενότητα «Ρητά & Γνωμικά (Μέρος 6ο)» που ανέβηκε στο blog την Δευτέρα και περιλαμβάνει όλα τα Ρητά – Γνωμικά που έχουμε πει στην εκπομπή μας και δεν είχαν δημοσιευθεί. Στο παρακάτω URL λοιπόν …απλά «Ρητά & Γνωμικά (Μέρος 6ο)».


Το δικό μας ζωντανό ραντεβού είναι την επόμενη Πέμπτη 28/3/2013 στις 23:00 ακριβώς, πάντα από το URL του ellinikosfm.com, με την εκπομπή μας «Εμπειριών Συλλέκτης». Έως τότε επικοινωνούμε από το experiencescollector@gmail.com , διαβάζουμε ενδιαφέροντα άρθρα από το www.experiencescollector.com αλλά και γεμίζουμε πολλές – πολλές νέες Εμπειρίες…

Καλή Σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Online Plagiarism Tool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.