Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ 14/03/2013, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας και καλημέρα σας. Μέτα το γνωστό ραντεβού μας κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 01:00 με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και τον Dj ALeJaNDRo, είμαστε εδώ, για να σας αναρτήσουμε την εκπομπή αυτή σε URL και πάντα συνοδευόμενη από το απαραίτητο άρθρο μας.

Η σημερινή θεματική ενότητα που επιλέξαμε για όλους και όλες εσάς μαζί με την GeoRGiNa ήταν πλήρως εναρμονισμένη με την περίοδο που διανύουμε, τις απόκριες και τα καρναβάλια που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα αυτό το σαββατοκύριακο και έχει τίτλο Carnaval Music.

Η σημερινή λοιπόν εκπομπή σας δίνεται στο παρακάτω URL και με ένα απλό κλικ πάνω του και μετά στο κουμπί Play μπορείτε να την ακούσετε, όποτε εσείς επιθυμείτε. Βέβαια η εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com και κάθε Σάββατο ξημερώματα για την Ελλάδα μας 02:00 με 04:00. Οι φανατικοί βέβαια, που θέλουν και αυτήν την εκπομπή μας για το αρχείο τους σε μορφή MP3, μπορούν με ένα απλό κλικ, μετά την επιλογή του συγκεκριμένου URL, να πατήσουν το κουμπί Download.  


Το blog που μας στηρίζει, www.experiencescollector.com, ανέβασε και αυτήν την εβδομάδα ένα πολιτιστικό άρθρο, με θέμα το θεατρικό του Μάρκου Σεφερλή στο θέατρο Περοκέ. Ο τίτλος του άρθρου ο ίδιος ακριβώς και με τον τίτλο της παράστασης, «Στην Φωλιά του Κούκλου» και βρίσκεται στο παρακάτω URL


Επίσης μέσα από αυτό το βήμα και ο Experiences Collector, θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την μεγάλη συμμετοχή στο δίαυλο επικοινωνίας αυτό που σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο έχει φτάσει τα 20.000 χτυπήματα, τις 20.000 αναγνώσεις. Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και όσους ή όσες έγραψαν έστω και ένα άρθρο στο blog μας. Η υπόσχεση τόσο απλή αλλά και τόσο δύσκολη, τα πολύπλευρα και ενημερωτικά άρθρα θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν για όλους και όλες εσάς χωρίς ίχνος αποπροσανατολισμού ή μονόπλευρης ενημέρωσης.

Μέχρι την επόμενη ζωντανή συνάντησή μας, που έχει οριστεί την Πέμπτη στις 21/03/2013 στις 23:00 ακριβώς αποκλειστικά και μόνο από το URL του ellinikosfm.com, σας ευχόμαστε ένα υπέροχο 3ήμερο, να πετάξετε τον χαρταετό σας, και να περάσετε πάρα – πάρα πολύ όμορφα στην εξοχή με πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Για οποιαδήποτε σκέψη ή ιδέα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο experiencescollector@gmail.com.

Καλή Σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…     

Protected by Copyscape Online Infringement Detector

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.