Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΠΟΜΠΗ 27/02/2014, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλημέρα σας ή καλησπέρα σας αναλόγως από πού διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Είμαστε και σήμερα μαζί σας, ελπίζοντας όλοι και όλες να είστε πάρα πολύ καλά. Μετά από ένα υποχρεωτικό διάλειμμα 2 εβδομάδων, λόγω ασθένειας, είμαστε και σήμερα μαζί σας αμέσως μετά την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 27/02/2014, για να σας αναρτήσουμε το URL αυτής της εκπομπής, ώστε να μπορείτε να την ακούσετε, όποτε εσείς επιθυμείτε.

Πρώτα από όλα σήμερα θέλω να σας τονίσω, για αρχή, την εμπιστοσύνη που μας περιβάλλει πια σαν blog, η εταιρία Google, και μας προβάλλει διαφημίσεις της στο κέντρο του blog μας. Μια εμπιστοσύνη που βοηθάει το blog μας και σε έσοδα, αλλά και σε διαφήμιση – προβολή. Η πρότασή μας, αν επιθυμείτε να αγοράσετε κάτι από τις διαφημίσεις που προβάλλονται στο blog μας, κάντε το πατώντας ένα κλικ πάνω στην διαφήμιση μέσα από το www.experiencescollector.com.  Φυσικά και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και για αυτήν την στήριξη.

Από εκεί και πέρα, αναφέρουμε πάλι το blog που μας στηρίζει σαν εκπομπή, www.experiencescollector.com, με τα 225 ενεργά άρθρα του που μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να αναγνώσετε. Σήμερα  θα σας προτείνουμε ένα άρθρο που ανέβηκε τις τελευταίες μέρες και αναφέρεται στον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη και άνθρωπο, που έφυγε από κοντά μας πριν λίγες μέρες, τον Σάκη τον Μπουλά. Ο τίτλος του άρθρου «Σάκης Μπουλάς: Ανιδιοτελώς διασκέδαζε και έκανε να γελάει ο κόσμος!!» και βρίσκεται στο παρακάτω URL


Πραγματικά αξίζει να το αναγνώσετε, για να έχετε μια πλήρη άποψη για τον μεγάλο άνθρωπο και καλλιτέχνη αλλά και να δείτε τους φίλους του που τον τίμησαν.

Τέλος την εκπομπή που ολοκληρώθηκε μπορείτε να την απολαύσετε και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com και κάθε επόμενη Πέμπτη 00:00 με 01:00. Ωστόσο για να την ακούσετε όποια στιγμή επιθυμείτε, αν την χάσατε ή αν θέλετε να την ξανακούσετε το παρακάτω URL είναι αυτό που χρειάζεστε ακριβώς. Αφού με ένα κλικ πάνω του και μετά πατώντας το κουμπί Play μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης 27/02/2014. Οι φανατικοί βέβαια που θέλουν να την έχουν και την συγκεκριμένη εκπομπή στο αρχείο τους δεν έχουν παρά να πατήσουν αμέσως μετά το κουμπί Download και θα την έχουν στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3.


Να είστε όλοι και όλες πάρα πολύ καλά μέχρι την επόμενη ζωντανή συνάντησή μας που είναι την ερχόμενη Πέμπτη 06/03/2014 στις 23:00 ακριβώς. Επικοινωνούμε βέβαια καθημερινά από το experiencescollector@gmail.com, για ο,τιδήποτε και αν έχετε να μας πείτε και λαμβάνετε όπως πάντα απάντηση πολύ άμεσα.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν… 

Protected by Copyscape Website Copyright Protection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.