Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Όλα και όλοι δουλεύουν για το Ηλία!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Είμαστε μαζί για να αναλύσουμε διεξοδικά ένα πολιτικό άρθρο που αναφέρεται στην ανάδειξη του επόμενου Δημάρχου, στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, την Αθήνα.

Εκεί κοντά στα μέσα Μαΐου θα έχουμε εκλογές, αυτό γνωστό. Θα έχουμε λοιπόν δημοτικές και ευρωεκλογές. Σήμερα μέσα από τις παρακάτω σειρές θα δώσουμε να καταλάβουμε πώς όλα και όλοι δουλεύουν για τον Ηλία.

Ξεκινώντας την ανάλυσή μας να αναφέρουμε τους υποψήφιους που είναι ο παλιός δήμαρχος Γεώργιος Καμίνης, ο ακόμα πιο παλιός δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Αυτοί είναι οι υποψήφιοι μέχρι αυτήν την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές.

Ξεχωρίζοντας τον καθένα να πούμε πως ο τωρινός δήμαρχος, Γεώργιος Καμίνης θα υποστηριχθεί από την ΔΗΜΑΡ και κατά πάσα περιπτώσει από το ΠΑΣΟΚ, ο Νικήτας Κακλαμάνης κατεβαίνει ως ανεξάρτητος, αφού δεν τα βρήκε με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που με την σειρά της κατεβάζει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζει ένα νέο πολιτικό τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατεβαίνει με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) και τέλος ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος με την Φιλελεύθερη ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Φυσικά τόσα και τόσα χρόνια η Αθήνα μας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και αυτό είναι εμφανές από μια απλή βόλτα που μπορεί να κάνει κανείς στο κέντρο της πρωτεύουσας. Κατά αυτόν τον τρόπο λοιπόν θεωρώ καμένο χαρτί τον τωρινό δήμαρχο, Γεώργιο Καμίνη αφού όλο αυτόν τον καιρό που ήταν δήμαρχος δεν έχει καταφέρει απολύτως τίποτα. Ίσως το μόνο που έχει καταφέρει είναι να αλλάξει φέτος χρόνο 2 δευτερόλεπτα μετά που μπήκε το 2014 και όχι κανένα λεπτό μετά όπως έκανε το 2013. Επίσης και μόνο οι δύο δυνάμεις που τον στηρίζουν δεν μπορεί ο ίδιος να περιμένει κάτι καλύτερο.     
  
Ο δεύτερος κατά σειρά είναι ένας παλιός, αποτυχημένος και αυτός, δήμαρχος της πόλης. Ο Νικήτας Κακλαμάνης το μόνο που θα κάνει είναι κόψει τους ψήφους της ΝΔ στα δύο και βοηθώντας κατά αυτόν τον τρόπο τον Ηλία Κασιδιάρη να μεταβεί στο δεύτερο γύρο πολύ πιο άνετα και από ότι αυτός θα περίμενε.

Η ΝΔ με την σειρά της επέλεξε για υποψήφιο της ένα άτομο που από την Αθήνα μας, θεωρώ πως γνωρίζει μόνο το Κολωνάκι. Αν ο κόσμος ψηφίσει εντελώς αξιοκρατικά και όχι σε παραλληλισμό με Εθνικές εκλογές πιστεύω πως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος θα μαζέψει λιγότερες ψήφους και από τον Νικήτα τον Κακλαμάνη, πράγμα που θα είναι μια τεράστια ήττα του κόμματος της Συγγρού. Η επιλογή του Άρη Σπηλιωτόπουλου είναι μια έξτρα βοήθεια του ίδιου του πρωθυπουργού προς τον Ηλία Κασιδιάρη.

Στην αντίπερα όχθη ο ΣΥΡΙΖΑ διάλεξε για υποψήφιο του τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Ένα νέο πολιτικό που δεν έχει να επιδείξει απολύτως τίποτα. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είχε κατέβει άλλη μια φορά στα κοινά, στον δήμο Νέας Σμύρνης και είχε καταλήξει τελευταίος, επίσης σε συνομιλία του σε τηλεοπτικό πάνελ, θυμάμαι τον Άδωνη Γεωργιάδη απλά να τον αφανίζει. Φυσικά και είναι ένα ακόμα δώρο προς το πρόσωπο του Ηλία Κασιδιάρη αυτήν την φορά από την απέναντι όχθη, από τον ίδιο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια να τονίσω κάπου εδώ, πως λόγω και της δυναμικής που έχει το κόμμα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είμαι βέβαιος πως θα περάσει στον δεύτερο γύρο αλλά μετά…

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατεβάζει όπως προανέφερα τον Ηλία Κασιδιάρη. Μια έξυπνη κίνηση που είχε προαναγγελθεί από την εποχή του σόου των συλλήψεων από τον ίδιο τον υποψήφιο. Φυσικά κάνεις δεν περίμενε στο κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πόσο μάλλον ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης, τόσα δώρα σε αυτόν τον εκλογικό αγώνα.

Ο τελευταίος ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, θεωρώ πως πιο πολύ συμπληρώνει τους υποψηφίους παρά μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο έστω και άθελά του.
 
Εύκολα κανείς μπορεί να καταλάβει πως όλα και όλοι δουλεύουν για τον Ηλία Κασιδιάρη. Όλα τα λάθη που κάνουν τα κόμματα οδηγούν το αποτέλεσμα σε πρώτη φάση στο να είναι στο δεύτερο γύρο ο Ηλίας Κασιδιάρης και σε δεύτερη φάση να ανατρέψουν την πολιτική του μνημονίου μέσα από τον Δήμο της Αθήνας μας.

Γιατί πολύ απλά, η επόμενη μέρα με δήμαρχο της Αθήνας μας τον Ηλία Κασιδιάρη θα σηματοδοτήσει τεράστιες πολιτικές αλλαγές. 

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Violation Search

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.