Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΠΟΜΠΗ 30/01/2014, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλημέρα σας. Είμαστε και σήμερα μαζί σας, ελπίζοντας όλοι και όλες να είστε πάρα πολύ καλά. Σάββατο βράδυ και είμαστε μαζί  για να σας αναρτήσουμε το URL  της εκπομπής «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης 30/01/2014, ώστε να μπορείτε να την ακούσετε όποτε εσείς επιθυμείτε.

Την εν λόγω εκπομπή μπορείτε να την απολαύσετε και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com την Πέμπτη 06/02/2014 ξημερώματα 00:00 με 01:00, αμέσως μετά το ζωντανό ραντεβού μας. Ωστόσο για να την ακούσετε όποια στιγμή επιθυμείτε, αν την χάσατε ή αν θέλετε να την ξανακούσετε το παρακάτω URL είναι αυτό που χρειάζεστε ακριβώς. Αφού με ένα κλικ πάνω του και μετά πατώντας το κουμπί Play μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης 30/01/2014. Οι φανατικοί βέβαια που θέλουν να την έχουν και την συγκεκριμένη εκπομπή στο αρχείο τους, δεν έχουν παρά να πατήσουν αμέσως μετά το κουμπί Download και θα την έχουν στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3.

http://www1.zippyshare.com/v/40740201/file.html

Από εκεί και πέρα, αναφέρουμε πάλι το blog που μας στηρίζει σαν εκπομπή, www.experiencescollector.com, με τα 219 ενεργά άρθρα του που μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να αναγνώσετε. Σήμερα απλά θα κάνουμε αναφορά σε άρθρα που έρχονται και είναι πολύ δυνατά. Οπότε να πληκτρολογείτε καθημερινά www.experiencescollector.com  

Να είστε όλοι και όλες πάρα πολύ καλά μέχρι την επόμενη ζωντανή συνάντησή μας που είναι την ερχόμενη Πέμπτη 06/02/2014 στις 23:00 ακριβώς. Επικοινωνούμε βέβαια καθημερινά από το experiencescollector@gmail.com, για ο,τιδήποτε και αν έχετε να μας πείτε και λαμβάνετε όπως πάντα απάντηση πολύ άμεσα.

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν… 

Protected by Copyscape Online Plagiarism Detector

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.