Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ "Εμπειριών Συλλέκτης", DjALeJaNDRo & DjMaDMaX in DJYANNIRADIO!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα. Ελπίζω, όλους και όλες να σας βρίσκω καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά και να είστε ή να ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Διακοπές που δεν σημαίνει απαραίτητα να φύγουμε σε ένα νησί, αλλά κυρίως για όλους σας πρέπει να σημαίνει να διακόπτετε την καθημερινότητά σας, και να βρίσκεστε ανέμελοι και ήρεμοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είμαστε και σήμερα Παρασκευή, μαζί για να σας αναρτήσουμε την τελευταία για φέτος εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον DjALeJaNDRo και τον DjMaDMaX. Την εκπομπή που ηχογραφήσαμε και παίχτηκε, αλλά και θα παιχτεί πολλές φορές όλο το καλοκαίρι από το URL το djyanniradio.com.

Στην ουσία αυτή η εκπομπή είναι η συγκέντρωση όλων των CLuB MiX που έφτιαξε ο DjMaDMaX, για την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» όλη την σεζόν που πέρασε προβαλλόταν κάθε Πέμπτη στις 23:00 το βράδυ από το URL του ellinikosFM.com.

Επίσης να σας ενημερώσω πως η συγκεκριμένη εκπομπή, είναι και η πρώτη εκπομπή που ακούστηκε από το URL του djyanniradio.com. Οπότε καταλαβαίνετε όλοι και όλες το πόσο ξεχωριστή ήταν αυτή η εκπομπή του «Εμπειριών Συλλέκτη», αφού χάρη σε αυτήν έγινε μια πολύ δυνατή αρχή για το δικτυακό ραδιόφωνο του djyanniradio.com που φυσικά ανήκει στο group του ellinikosFM.com.

Τέλος να σημειώσω πως αυτή είναι και η τελευταία εκπομπή του «Εμπειριών Συλλέκτη» για φέτος. Μια δύσκολη σεζόν που ωστόσο θεωρώ πως για άλλη μια χρονιά δώσαμε πολλά καινούργια στοιχεία στο δικτυακό ραδιόφωνο. Στήλες και πρωτότυπες ιδέες που δεν σταματούμε καμία χρονιά να δίνουμε με μεγάλη μας χαρά στο κοινό που μας ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Φυσικά από αυτήν την αναδρομή, δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω, και να ευχαριστήσω παράλληλα τους συνεργάτες μου. GeoRGiNa & DjMaDMaX έδωσαν όλη την χρονιά πολλά περισσότερα και από αυτά που πίστευα αρχικά στην εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτη». Επίσης οι ευχαριστίες μου δεν σταματάνε εδώ, αλλά πρέπει να αναφέρουμε κάπου εδώ και τον φίλο της εκπομπής Μάρκο που ήταν στην αρχή της χρονιάς μαζί μας με το πολιτικό του σχόλιο.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η τελευταία ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης» για αυτήν την σεζόν. Μιας εκπομπής που θα προβάλλεται ηχογραφημένη όλο το καλοκαίρι από το URL του djyanniradio.com. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3. Και πραγματικά πιστεύω πως η συγκεκριμένη εκπομπή πρέπει να την έχετε σε μορφή MP3, για να μπορείτε να την ακούτε και να σας συντροφεύει όλες τις στιγμές που θα σας λείπουμε.

http://www39.zippyshare.com/v/NoVgZAwJ/file.html

Σήμερα έχουμε να σας προτείνουμε για να αναγνώσετε, ένα πολιτικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στο blog μας. Ένα άρθρο που λέει τα πράγματα με το όνομά τους για την πολιτική σκηνή, προβλέπει γεγονότα που ήδη έγιναν, αλλά και γεγονότα που έρχονται. Ο τίτλος αυτού του άρθρου είναι «Πολλές φορές, ο Εχθρός, είναι και Μέσα από τα τείχη της Χώρας Μας!!» και βρίσκεται στο παρακάτω URL

http://experiencescollector.blogspot.gr/2015/07/blog-post.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Οι χορηγοί μας που και φέτος μας έδωσαν τόσα μα τόσα πολλά. Πίστεψαν στην εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και θεωρώ πως δικαιώθηκαν. Και αυτήν την χρονιά μαζί μας ήταν το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια στο πλάι μας όπως επίσης για πρώτη χρονιά ήταν μαζί μας και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολύ σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα για το δικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε τις ιδέες σας για την νέα χρονιά αλλά και οποιοδήποτε σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε.

Καταλήγοντας να σας ενημερώσω πως τα Ρητά – Γνωμικά που εκφωνούμε κατά το τέλος της κάθε εκπομπής, θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν στα μέσα δικτύωσης μας, οπότε μαίνεται συντονισμένοι για να τα προλαβαίνετε, αν και συγκεντρωτικά μπορείτε να τα βρείτε και σε άρθρα μας στο www.experiencescollector.com.

Καλό σας καλοκαίρι με ψυχική και σωματική υγεία και με άτομα που σας υπεραγαπούν γύρω σας.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…


Protected by Copyscape Web Plagiarism Check

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.