Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

ΕΚΠΟΜΠΗ Έλληνες Dj's, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας ή καλημέρα σας αναλόγως από ποιο ημισφαίριο της γης διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά με όλα αυτά που γίνονται καθημερινά γύρω μας, στην κατά τα άλλα όμορφη Ελλάδα μας. Ήμασταν χθες στην πρώτη από τις έκτακτες εκπομπές του φετινού καλοκαιριού, κρατώντας την υπόσχεσή μας, με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και τον DjALeJaNDRo.

Στην πρώτη αυτή εκπομπή πραγματοποιήσαμε μια από τις υποσχέσεις μας φτιάχνοντας ένα γεμάτο δίωρο, σε μουσική επιμέλεια από την GeoRGiNa, και προβάλλοντας όλους τους Έλληνες Dj’s που παίχτηκαν στην στήλη της όλη αυτή την χρονιά που μας πέρασε.

Φυσικά δεν ξεχνάμε πως έρχονται άλλες δύο έκτακτες εκπομπές, λόγο της μεγάλης διάρκειας, από όλα τα φετινά MiX, σε μουσική επιμέλεια του DjMaDMaX.

Και οι τρεις αυτές εκπομπές θα μεταδοθούν, εκτός από τον ellinikosFM και από άλλο μουσικό κανάλι του ομίλου, το www.djyanniradio.com.

Επίσης με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας να σας πω και πολλά ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα δώσατε στο blog που μας στηρίζει, άλλες 2500 αναγνώσεις και κατά αυτόν τον τρόπο έχει ξεπεράσει ήδη 52500 αναγνώσεις.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 07-07-2016, με τους Έλληνες Dj’s σε μουσική επιμέλεια της GeoRGiNaS. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www99.zippyshare.com/v/5hkSzWyj/file.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολύ σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε.

Για το επόμενο δικό μας ραντεβού θα ενημερωθείτε έγκαιρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του «Εμπειριών Συλλέκτη».

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.