Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 08/11/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Ελπίζω όλοι και όλες να είστε καλά τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Είμαστε και σήμερα μαζί σας, Πέμπτη 08/11/2012, για να σας αναρτήσουμε την σημερινή εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και τους φίλους του, που μόλις ολοκληρώθηκε στο URL του ellinikosfm.com.

Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη συμμετοχή σας στην προηγούμενη εκπομπή μας, της 25/10/2012 που κάναμε με την GeoRGiNa. Αυτό σίγουρα μας γεμίζει περισσότερες ευθύνες απέναντί σας. Ωστόσο, θέλοντας να κάνουμε ολοένα και περισσότερες καινοτομίες, βάλαμε από αυτήν την Πέμπτη, και για κάθε Πέμπτη, άλλη μια στήλη στην εκπομπή μας, με την GeoRGiNa να έχει πια πιο ενεργό ρόλο στα μικρόφωνα του ellinikosfm.

Δύο λόγια για την προηγούμενη Πέμπτη, που η εκπομπή μας, «Εμπειριών Συλλέκτης» αναβλήθηκε για τεχνικούς λόγους του σταθμού. Απλά θέλω να σας πω, πως αν ακούτε φανατικά ellinikos FM, θα έχετε παρακολουθήσει πως όλες οι εκπομπές είναι απλά μουσικές. Αυτό δεν απαιτεί καθόλου προετοιμασία. Απλά ξεκινάμε και κάνουμε το κέφι μας. Η δικιά μας εκπομπή, για να βγει στον αέρα, θέλει πολλή προετοιμασία. Για να βγει στον αέρα, αφού εμπεριέχει και την ενημέρωση μέσα. Απλά να σας αναφέρω, πως για να προετοιμαστεί ο φίλος Μάρκος για την ανάλυσή του ξοδεύει τουλάχιστον 4-5 ώρες εβδομαδιαίως. Η Georgina για να ακούσετε τα συγκεκριμένα κομμάτια, που σημειωτέον παίζονται μόνο μια φόρα, ξοδεύει τουλάχιστον 2-3 ώρες εβδομαδιαίως. Εγώ για να μπορώ να παρακολουθήσω και να οδηγήσω την εκπομπή εκεί που πρέπει σπαταλάω τουλάχιστον 2 ήμερες. Οπότε κατανοείτε όλοι και όλες πόσο απογοητευτικό αλλά και στενάχωρο είναι για όλους εμάς να αναβάλλεται μια εκπομπή μας χωρίς ενημέρωση. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά από εδώ και μπρος και να μην έχουμε ξανά τέτοια κρούσματα που είχαμε κατά κόρον τελευταία. Είναι άδικο πέρα για πέρα για όλους εμάς να πετιέται στα σκουπίδια τόση δουλειά, για αυτό δεν μπορούμε άλλο να το ξανά υποστούμε όλο αυτό. 

Από εκεί και πέρα παρακάτω θα βρείτε όπως κάθε φορά το URL που έχει ανέβει ήδη η σημερινή μας εκπομπή. Με ένα απλό κλικ πάνω στο URL και μετά πατώντας το κουμπί Play θα ακούσετε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης». Οι φανατικοί ωστόσο που θέλουν να έχουν στο αρχείο τους σε μορφή MP3 την σημερινή εκπομπή πατάνε μετά το κουμπί Download.


Στο blog, www.experiencescollector.com,  που μας στηρίζει να έρθουμε τώρα και να σας προτείνουμε το εβδομαδιαίο άρθρο που πιστεύουμε πως πρέπει να αναγνώσετε. Ένα πολιτιστικό άρθρο με μια πρόταση για όλους και όλες εσάς. Το νέο ελληνικό κινηματογραφικό έργο του Ιωάννη Σμαραγδή, «Ο Θεός Αγαπάει Το Χαβιάρι», που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε στο Blog αλλά και να δείτε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το άρθρο βρίσκεται στο παρακάτω URL και αναμένουμε τις εντυπώσεις σας για το συγκεκριμένο άρθρο στο experiencescollector@gmail.com.


Προσωπικά πιστεύω πως πρώτα πρέπει να το δείτε το έργο στις κινηματογραφικές αίθουσες και μετά να αναγνώσετε το άρθρο.

Έως την επόμενη ραδιοφωνική μας συνάντηση την Πέμπτη 15/11/2012 στις 23:00 ακριβώς…

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Website Copyright Protection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.