Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 29/11/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μας και φίλες μας καλημέρα σας. Είμαστε και σήμερα μαζί, ξημερώματα Παρασκευής, για να σας αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» που μόλις ολοκληρώθηκε αποκλειστικά και μόνο από το URL του ellinikosfm.com. Μια εκπομπή που αγαπάτε και μας το δείχνετε καθημερινά με τα email σας, αλλά και με την συμμετοχή σας κατά την δίωρη διάρκεια της εκπομπής μας. Ο Dj ALeJaNDRo και οι παρέα του θα κάνουν το παν για να συνεχίσουν κατά αυτόν τον τρόπο. Και μια που το ανέφερα, να σας ενημερώσω πως με μεγάλη μας λύπη, ο φίλος της εκπομπής Μάρκος, θα αποχωρήσει από την εκπομπή λόγω αλλαγής πόλης διαμονής.

Από εκεί και πέρα η νέα καινοτομία που ξεκινήσαμε από το προηγούμενο Σάββατο, θα συνεχιστεί και αυτό το Σάββατο, και κάθε Σάββατο από εδώ και πέρα. Η εκπομπή μας «Εμπειριών Συλλέκτης», θα αναμεταδίδεται ηχογραφημένη κάθε Σάββατο 02:00 με 04:00 ώρα Ελλάδος.

Στο παρακάτω URL θα βρείτε την εν λόγω εκπομπή που μπορείτε να την ακούσετε με ένα απλό κλικ πάνω σε αυτό το Link και μετά πατώντας το Play, ενώ οι φανατικοί μπορούν με άλλο ένα κλικ στο κουμπί Download να την έχουν στον υπολογιστή τους σε μορφή MP3.


Ωστόσο σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προτείνουμε δύο άρθρα από το blog, www.experiencescollector.com, που μας στηρίζει και σαν εκπομπή. Και τα δύο άρθρα έχουν να κάνουν με ένα αθλητικό γεγονός. Την στέψη, για Τρίτη σερί χρόνια, ως παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 του Sebastian Vettel. Το ένα άρθρο γράφτηκε πέρσι από τον Experiences Collector, και το δεύτερο φέτος αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου. Θεωρώ πως πρέπει να αναγνωστούν με την σειρά που θα σας παραθέσω παρακάτω τα Link. Ελπίζω και εύχομαι να τα απολαύσετε, όσο και εμείς κατά την ανάγνωσή τους.


Από όλους εμάς, που δουλεύουμε για αυτό το project, που λέγεται «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo Και την παρέα του, σας δίνουμε ραντεβού το Σάββατο στην ηχογραφημένη εκπομπή μας και ζωντανά την επόμενη Πέμπτη 06/12/2012 στις 23:00 ακριβώς. Από εκεί και πέρα υποστηρίζουμε το blog, www.experiencescollector.com, αλλά και επικοινωνούμε καθημερινά από το experiencescollector@gmail.com.  

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.