Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 22/11/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Ελπίζω όλοι και όλες να είστε καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Είμαστε μαζί σας και σήμερα για να αναρτήσουμε την εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», που μόλις ολοκληρώθηκε με τον Dj ALeJaNDRo και την παρέα του. Εκπομπή που προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 01:00 αποκλειστικά και μόνο στον ellinikosfm.com.

Κατά αυτόν τον τρόπο, αλλά και επειδή πια όλοι και όλες γνωρίζετε, το παρακάτω link θα σας οδηγήσει στο να ακούσετε πατώντας με ένα απλό κλικ πάνω του και μετά το κουμπί Play την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης». Ενώ ακολούθως με το κουμπί Download μπορείτε όλοι και όλες οι φανατικοί να την έχετε στο αρχείο σας, στον υπολογιστή σας, σε μορφή MP3.


Το σημερινό άρθρο που θα σας προτείνουμε να αναγνώσετε από το blog που στηρίζει και την εκπομπή μας, www.experiencescollector.com, έχει να κάνει με την επέτειο του Πολυτεχνείου που πέρασε και έχει γραφτεί πριν πολύ, πολύ καιρό από τον Experiences Collector. Πολλοί και πολλές τώρα λένε αυτά που αναγράφει το άρθρο αλλά η επιτυχία του Experiences είναι αυτή. Η διαχρονικότητα των άρθρων του. Το συγκεκριμένο άρθρο έχει τίτλο «Η Πιο Ευνοημένη Γενιά» και βρίσκεται στο ακόλουθο URL


Τέλος να σας αναφέρουμε άλλη μια καινοτομία που σε συνεργασία με τον Ellinikos FM, θα ισχύει από αυτήν την εβδομάδα. Κάθε Σάββατο βράδυ, 02:00 π.μ. (για την Ελλάδα), η εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και τους φίλους του, θα μεταδίδεται ηχογραφημένη αποκλειστικά και μόνο από το URL του www.ellinikosfm.com.

Από εμάς όλους, και μέχρι την επόμενη, ζωντανή, ραδιοφωνική μας συνάντηση στις 29/11/2012, επικοινωνούμε από το experiencescollector@gmail.com

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Web Copyright Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.