Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ 15/11/2012, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Είμαστε και σήμερα μαζί σας, όπως κάθε Παρασκευή μετά το πέρας της εκπομπής μας, κάθε Πέμπτη 23:00 με 01:00, για να σας αναρτήσουμε την εκπομπή που μόλις ολοκληρώθηκε. Ο Dj ALeJaNDRo και η παρέα του για άλλη μια Πέμπτη δημιούργησαν μια πολύ δυνατή ψυχαγωγική και ενημερωτική εκπομπή στο URL του ellinikosfm.com.

Ωστόσο ελπίζουμε, μια φορά, εδώ και πάρα πολύ καιρό, να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε μια εκπομπή και να μην έχουμε κάποιο τεχνικό πρόβλημα του σταθμού, όπως συμβαίνει συνεχώς για τουλάχιστον ένα μήνα τώρα. Από ότι θα καταλάβατε όλοι και όλες και στην τελευταία μας εκπομπή την Πέμπτη 08/11/2012 η εκπομπή κόπηκε και δεν ολοκληρώθηκε σωστά. Είναι αλήθεια πως έχουμε λίγη υπομονή ακόμα.

Παρακάτω θα βρείτε το URL που έχει ανέβει ήδη η σημερινή μας εκπομπή, και μπορείτε να την ακούσετε είτε με ένα απλό κλικ στο URL αυτό και μετά πατώντας το Play, είτε μετά από την διαδικασία αυτή, και για τους φανατικούς ακροατές μας, μπορείτε με το κουμπί Download να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.


Όσο για το blog που μας στηρίζει, www.experiencescollector.com, βλέπω στο μετρητή των ακροατών που διαβάζουν και συμμετέχουν στο «κανάλι επικοινωνίας» αυτό, ότι ήδη φτάνει στους 18.000 αναγνώστες. Πράγμα πέρα για πέρα ενθαρρυντικό για μια προσπάθεια που ξεκίνησε ούτε καν πριν ενάμιση χρόνο. Πράγμα που γεμίζει πολλές ευθύνες τον Experiences Collector, και μας το αποδεικνύει αυτό με ένα πάρα πολύ δυνατό άρθρο που θα σας προτείνω σήμερα και έχει γίνει χαμός από τις αναγνώσεις του. Ο τίτλος του «Δημοσιογραφία: Λειτούργημα ή μέσω Εξόντωσης της Ελλάδος» και βρίσκεται στο παρακάτω URL. Είναι απαραίτητο, πιστεύω, να το αναγνώσετε όλοι και όλες. 


Έως την επόμενη ραδιοφωνική μας συνάντηση την Πέμπτη 22/11/2012 στις 23:00 ακριβώς, επικοινωνούμε από το experiencescollector@gmail.com...

Καλή Σας Ακρόαση Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Originality Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.