Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ 12/03/2015, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας ή καλημέρα σας. Ελπίζω, όλους και όλες να σας βρίσκω καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Παρασκευή και είμαστε μαζί σας για να αναρτήσουμε την χθεσινή εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον DjALeJaNDRo και τους φίλους του.

Μετά από αλλεπάλληλα τεχνικά προβλήματα του σταθμού και πάλι μετά από 15 ημερολογιακές ημέρες, όπως και την τελευταία φορά που ήμασταν μαζί, και αυτήν την Πέμπτη, ολοκληρώσαμε μια άκρως επιτυχημένη εκπομπή. Φυσικά λόγω των συνεχών προβλημάτων αυτή την Πέμπτη δεν είχαμε πολιτικό σχόλιο από τον φίλο της εκπομπής Μάρκο, ωστόσο και η GeoRGiNa αλλά και ο Dj MaDMaX ήταν μαζί μας.

Σε αυτήν την εκπομπή είχαμε πολιτικό σχόλιο από τον μουσικό παραγωγό της εκπομπής μας Dj ALeJaNDRo αλλά και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2015. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε όλοι και όλες ότι τα υποψήφια τραγούδια του φετινού διαγωνισμού τα ακούσατε αποκλειστικά στον «Εμπειριών Συλλέκτη» στην προηγούμενή μας εκπομπή.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 12-03-2015. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www4.zippyshare.com/v/I9dFkPPR/file.html

Αυτήν την Παρασκευή έχουμε να σας προτείνουμε από το blog που μας στηρίζει ένα άρθρο που έκανε πάταγο από τις αναγνώσεις σας. Ένα άρθρο που μιλάει για ένα όμιλο επιχειρήσεων που είναι παράδειγμα προς όλους τους επιχειρηματίες που μάταια προσπαθούν να ανεβάσουν τον τζίρο των εταιριών τους με μειώσεις μισθών και περικοπές στους υπαλλήλους τους. Ο τίτλος του άρθρου «Όμιλος Σκλαβενίτη...ένα παράδειγμα προς μίμηση!!!» και αν δεν το έχετε αναγνώσει ακόμα, πράγμα πραγματικά αδύνατο, παρακάτω παραθέτουμε το απευθείας URLτου.

http://experiencescollector.blogspot.gr/2015/02/blog-post.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται συνέχεια στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολλοί σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το δικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε. Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού, αν όλα πάνε καλά, είναι την επόμενη Πέμπτη 19-03-2015, στις 23:00 ακριβώς.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Originality Checker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.