Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ 21/05/2015, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα ή καλημέρα σας αναλόγως από ποιο ημισφαίριο της γης διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Ελπίζω, όλους και όλες να σας βρίσκω καλά σωματικά, αλλά κυρίως ψυχικά. Και αυτήν την Παρασκευή είμαστε μαζί σας για να σας αναρτήσουμε την χθεσινή εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και τους φίλους του. Την εκπομπή της Πέμπτης 21-05-2015 που έχει γίνει πια θεσμός κάθε Πέμπτη βράδυ στις 23:00 αποκλειστικά στο URL του ellinikofm.com.

Φυσικά για αυτήν την Πέμπτη, ημέρα μεγάλης γιορτής, θα ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο, στην Κωνσταντίνα και στην Ελένη. Σήμερα στην εκπομπή μας, Εμπειριών Συλλέκτη με τον Dj ALeJaNDRo, φιλοξενήθηκαν για άλλη μια Πέμπτη η GeoRGiNa με το τραγούδι της που μας ταξίδεψε στο παρελθόν και ο DjMaDMaX με το αποκλειστικό MiX που φτιάχνει για την εκπομπή μας.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 21-05-2015. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www23.zippyshare.com/v/22G3j3wu/file.html

Αυτήν την Παρασκευή έχουμε να σας προτείνουμε ένα αθλητικό άρθρο από το blog που μας στηρίζει που αναρτήθηκε την Δευτέρα που μας πέρασε και αναφέρεται στο Final Four της Μαδρίτης. Στο συγκεκριμένο άρθρο γίνεται μια πλήρης ανασκόπηση του 3ημέρου, των αγώνων αλλά και του τελικού αποτελέσματος τελικά. Ο τίτλος του είναι «Το Σκορ έγινε...ΡΕΑΛ 09, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 06, ΤΣΣΚΑ 06, ΜΑΚΑΜΠΙ 06, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 03!!» και βρίσκεται στο παρακάτω URL.

http://experiencescollector.blogspot.gr/2015/05/09-06-06-06-03.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται συνέχεια στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολλοί σημαντικοί οι χορηγοί μας, αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το δικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε. Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού, είναι την επόμενη Πέμπτη, 28-05-2015 στις 23:00 ακριβώς.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…


Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Violation Search

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.