Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ 28/05/2015, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!



Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Ελπίζω, όλους και όλες να σας βρίσκω καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Θεωρώ πια, πραγματικά, ότι η ψυχική υγεία είναι πολύ σημαντικότερη στις ημέρες μας. Είμαστε ωστόσο και σήμερα Παρασκευή, μαζί για να σας αναρτήσουμε την χθεσινή εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo και τους φίλους του. Την εκπομπή της Πέμπτης 28-05-2015 που έχει γίνει πια θεσμός κάθε Πέμπτη βράδυ στις 23:00 αποκλειστικά στο URL του ellinikofm.com.

Χθες η εκπομπή μας είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα με πολλή διασκέδαση και πολλά τραγούδια ώστε να δημιουργήσουμε σαν εκπομπή ένα πολύ ωραίο κλίμα μπροστά στο 3ήμερο που έρχεται. Στο 3ήμερο το Αγίου Πνεύματος που είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για ανάπαυση για όλους και όλες, αλλά συνάμα μια μεγάλη ευκαιρία για να ηρεμήσουμε πνευματικά και να βάλουμε τις σκέψεις μας ξανά σε σειρά, μετά την πίεση της καθημερινότητας!!

Φυσικά και αυτήν την Πέμπτη μέσα στο «σκάφος» μας, που ονομάζεται  Εμπειριών Συλλέκτης, αλλά και κάτω από τον «πιλότο» μας (Dj ALeJaNDRo) ήταν η GeoRGiNa με το τραγούδι της που μας ταξίδεψε στο παρελθόν και ο DjMaDMaX με το αποκλειστικό MiX που έφτιαξε για άλλη μια Πέμπτη για την εκπομπή μας.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 28-05-2015. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www16.zippyshare.com/v/k3LPRP6R/file.html

Σήμερα έχουμε να σας προτείνουμε για να αναγνώσετε, αν δεν το έχετε κάνει ακόμα που δεν το πολύ πιστεύω, ένα άρθρο από την αγαπημένη σας θεματική ενότητα. «BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 11ο)» και τι να πούμε για ένα τέτοιο άρθρο που αναφέρεται στην συγκεκριμένη ενότητα… κάθε φορά οι αναγνώσεις του ξεπερνάνε κάθε προσδοκία. Το συγκεκριμένο άρθρο βρίσκεται στο παρακάτω URL.

http://experiencescollector.blogspot.gr/2015/04/bodybuilding-11.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται συνέχεια στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολύ σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το δικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε. Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού, είναι την επόμενη Πέμπτη, 04-06-2015 στις 23:00 ακριβώς. Καλή σας ξεκούραση το 3ήμερο που έρχεται  Συλλέγοντας πάντα πολλές – πολλές νέες Εμπειρίες!!

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape Online Plagiarism Check

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.