Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ 30/04/2015, Dj ALeJaNDRo & Dj MaDMaX in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας ή καλημέρα σας, αναλόγως από πού διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Για άλλη μια Παρασκευή είμαστε μαζί σας για να αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης 30-04-2015 με τον DjALeJaNDRo που πραγματοποιήθηκε μόλις εχθές.

Χθες η εκπομπή μας στο δεύτερο μισό της είχε μια μεγάλη έκπληξη, που δεν ήταν άλλη από την επανεμφάνιση του DjMaDMaX στα decks σε μια ηχογραφημένη εκπομπή λόγω των προβλημάτων του
ellinikosFM. Μετά από πολλά emails σας για να ξανακάνουμε μια εκπομπή σαν αυτή που είχαμε κάνει τον Νοέμβριο,  o DjMaDMaX ξανά έπαιξε για όλους και όλες εσάς τους φίλους του ellinikosfm ζωντανά ξένη μουσική.

Να σας θυμίσω πως ιδέες σας αλλά και παρατηρήσεις σας δεχόμαστε στο mail της εκπομπής
experiencescollector@gmail.com. Φυσικά αυτή την Πέμπτη δεν θα μπορούσαν να χωρέσουν στην εκπομπή μας, λόγω χρόνου, ο φίλος της εκπομπής Μάρκος αλλά και η GeoRGiNa, αφού το πρώτο μισάωρο αφιερώθηκε στην ελληνική μουσική και το δεύτερο μισάωρο τα decks πέρασαν στα χέρια του DjMaDMaX.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 30-04-2015. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.


Αυτήν την Παρασκευή έχουμε να σας προτείνουμε ένα άκρως πολιτικό άρθρο από το blog που μας στηρίζει. Ένα άρθρο που έκανε αίσθηση και «σήκωσε πολλή σκόνη» και συζήτηση γύρω του. Ο τίτλος του είναι «Ένα βράδυ στης...Ζωής!!» και αναφέρεται στην νέα πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής που έχει βάλει τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Το συγκεκριμένο άρθρο θα το βρείτε στο παρακάτω URL.


Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται συνέχεια στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολλοί σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματά και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Τέλος να σημειώσω πως το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού είναι την επόμενη Πέμπτη 07-05-2015 στις 23:00 ακριβώς, όπου θα επανέλθουμε και στην γνωστή ροή της εκπομπής μας.

Καλή σας Ακρόαση…Και…

Εις Το Επανιδείν… 

Protected by Copyscape Online Plagiarism Software

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.