Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ 22/10/2015, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!


Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Ελπίζω, όλους και όλες να σας βρίσκω καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Είχαμε να τα πούμε ζωντανά 3 μήνες περίπου και χθες, Πέμπτη 22-10-2015 ξεκινήσαμε και για αυτήν την σεζόν την αγαπημένη σας εκπομπή. Ο DjALeJaNDRo με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» ξεκίνησε και για αυτήν την σεζόν το ταξίδι της πάντα μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα του ellinikosFM.

Αποφασίσαμε, από φέτος η εκπομπή της Πέμπτης, «Εμπειριών Συλλέκτης», να είναι αποκλειστικά ψυχαγωγική. Βασιζόμενη πάντα στον DjALeJaNDRo και τις δυνατές ελληνικές επιλογές του από την δισκογραφία, στην GeoRGiNa και τις επιλογές της από Έλληνες Djs αλλά παράλληλα και τον DjMaDMaX με το εβδομαδιαίο DjSet του. Οπότε η διασκέδαση κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 00:00 έχει όνομα… συντονιζόμαστε στον ellinikosFM και στην εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης».

Και λέω παραπάνω εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης, γιατί από φέτος και για ένα σημαντικό διάστημα θα είμαστε μαζί και κάθε Δευτέρα βράδυ 09:00 με 10:00 με μια εκπομπή αποκλειστικά λόγου και με περιεχόμενο έκπληξη. Οπότε ετοιμαστείτε και την Δευτέρα στις 09:00 έχουμε το νέο μας ραντεβού.

Ώρα λοιπόν για να σας ανεβάσουμε την πρώτη εκπομπή μας που ολοκληρώθηκε χθες βράδυ. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 22-10-2015. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Δυστυχώς για όλους εμάς, αλλά και για εσάς στο τέλος της εκπομπής, λόγω τεχνικού προβλήματος η φωνή μας, δεν ακούγεται καθόλου σωστά από το μικρόφωνο. Σ το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www38.zippyshare.com/v/T6ZHmIW7/file.html

Και αυτή την χρονιά θα σας προτείνουμε άρθρα από το blog που μας στηρίζει. Άρθρα που προκάλεσαν πολλές αναγνώσεις και αίσθηση στους αναγνώστες του. Σήμερα έχουμε να σας προτείνουμε για να αναγνώσετε, ένα πολιτικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στο blog μας. Ένα άρθρο με έντονο ενδιαφέρον για τα τρέχοντα πολιτικά γεγονότα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το συγκεκριμένο άρθρο βρίσκεται στο παρακάτω URL και έχει τίτλο «Πρωθυπουργός για τα Επόμενα 8 χρόνια!!».

http://experiencescollector.blogspot.gr/2015/10/8.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com για άλλη μια χρονιά βρίσκεται στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολύ σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το δικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε. Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού, είναι την Δευτέρα 26-10-2015 στις 09:00 ακριβώς, με την νέα εκπομπή λόγου, «Εμπειριών Συλλέκτης». Για ψυχαγωγία φυσικά και σας παραπέμπουμε την επόμενη Πέμπτη, 05-10-2015 στις 23:00 ακριβώς.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…


Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.