Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ 26/10/2015, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Ελπίζω, όλους και όλες να σας βρίσκω καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Είμαστε σήμερα μαζί σας για να σας αναρτήσουμε την χθεσινή νέα εκπομπή μας, που προβλήθηκε και θα προβάλλεται αποκλειστικά από το URL του ellinikosFM.com κάθε Δευτέρα βράδυ 21:00 με 22:00.

Ο «Εμπειριών Συλλέκτης» είναι πια και στα βράδια της Δευτέρας μας με μια άκρως πρωτοποριακή εκπομπή για τα δεδομένα του διαδικτυακού ραδιοφώνου και όχι μόνο. Μια εκπομπή με πολύ δυνατές μουσικές που ενθουσίασαν όλους και όλες εσάς από την πρώτη κιόλας προβολή της. Ωστόσο το κύριο γνώρισμα αυτής της εκπομπής αποκλειστικά λόγου είναι ο πολιτικός σχολιασμός των γεγονότων στην Ελλάδα μας, και στο δεύτερο μισό έχουμε την στήλη «Bodybuilding & Υγεία» που όμοιά της δεν υπάρχει στα ελληνικά ραδιόφωνα.

Να σας ενημερώσω πως πια λόγω και της εκπομπής της Δευτέρας θα αναρτούμε ένα άρθρο την Δευτέρα το βράδυ και με τις δύο εκπομπές «Εμπειριών Συλλέκτης» που κάνουμε κάθε Πέμπτη και Δευτέρα βράδυ. Δηλαδή ένα άρθρο με δύο URL όπου θα μπορείτε να ακούτε τις εκπομπές μας ηχογραφημένες αλλά και να τις κατεβάζετε στο αρχείο σας.

Ώρα λοιπόν για να σας ανεβάσουμε την πρώτη εκπομπή λόγου μας που ολοκληρώθηκε χθες βράδυ. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Δευτέρας 26-10-2015. Σ το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

http://www28.zippyshare.com/v/6HPqP0X6/file.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολύ σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το δικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε. Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού, είναι την Πέμπτη 29-10-2015 στις 23:00 ακριβώς για πολλή ψυχαγωγία και δυνατή μουσική που βασίζεται στο ελληνικό στοιχείο.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…


Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.