Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

DjALeJaNDRo WiTH "Εμπειριών Συλλέκτη" iS LoaDiNG!!

Φίλες μου και φίλοι μου καλησπέρα ή καλημέρα σας αναλόγως από ποιο ημισφαίριο διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Ελπίζω να σας βρίσκω καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. 

Ήρθε και φέτος η ώρα να ξανασυναντηθούμε ζωντανά από το URL του ellinikosFM. Στην γνωστή μας ημέρα κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα κάνουμε παρέα από την διαδικτυακή συχνότητά του ellinikosFM κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 00:00 με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης». Ο Dj ALeJaNDRo και οι φίλοι του επιστρέφουν ανανεωμένοι, με νέες στήλες μέσα στην εκπομπή αλλά παράλληλα και με μια αμιγώς εκπομπή διασκέδασης, τραγουδιού και μόνο. Παρακάτω σας παραθέτω το λογότυπο που προωθεί την έναρξη της εκπομπής μας αυτές τις ημέρες στα μέσα δικτύωσης.



Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους. Στην εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον Dj ALeJaNDRo θα είναι και φέτος η GeoRGiNa, με νέα στήλη προωθώντας και αυτή το ελληνικό στοιχείο, όπως κάνει τόσα χρόνια η εκπομπή μας, φέτος θα μας παρουσιάζει διάσημους Έλληνες Dj που κάνουν μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα μας. Φυσικά μέσα από τους φίλους του Dj ALeJaNDRo δεν θα μπορούσε να λείψει και ο DjMaDMaX που και φέτος θα μας δίνει κάθε Πέμπτη το δικό του Club Mix, που ολοκληρώνοντας και την φετινή χρονιά θα κάνουμε μια εκπομπή με όλα τα Club Mix και θα προβληθεί όπως και πέρσι στον Dj djyanniradio. Να σημειώσω κάπου εδώ πως την μουσική επιμέλεια σε όλα τα σποτ μας και φέτος, όπως και για το τραγούδι έναρξης έχει ο DjMaDMaX.

Η εικόνα που θα προωθήσουμε φέτος με το καθιερωμένο εβδομαδιαίο άρθρο της κάθε εκπομπής μας είναι αμιγώς ελληνική. Σκέφτηκα πως τις μέρες που περνά η Ελλάδα μας, καλό είναι ακούγοντας τις ωραίες μουσικές μας να έχουμε στην καδιά μας την Ελλάδα μας. Έτσι έχουμε για φέτος το παρακάτω σχήμα που ελπίζω να σας αρέσει γιατί καλό, θεωρώ, είναι να μην ξεχνάμε ποτέ την πατρίδα μας. 


Και φέτος φίλοι μου και φίλες μου κρατήσαμε τους ίδιους χορηγούς μας που είναι το blog των επιτυχιών, που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, από τότε που ξεκινήσαμε έως και σήμερα και δεν είναι άλλο, από το www.experiencescollector.com που ανεβαίνουν φυσικά και τα εβδομαδιαία άρθρα της εκπομπής μας.

Για άλλη μια χρονιά μαζί μας θα είναι και το κατάστημα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην περιοχή της Κορίνθου, το SafeMode PC. Το κατάστημα που άλλαξε την ιστορία του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή στην Κόρινθο βρίσκεται Περιάνδρου 69 με τηλέφωνο επικοινωνίας 27410-26755 και το URL του είναι το www.safemodepc.gr.

Νομίζω πως είναι εμφανές και φέτος το πόσο σημαντικοί είναι για την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» οι χορηγοί της. Εκπομπή χωρίς χορηγούς δεν γίνεται οπότε κατανοείτε την σπουδαιότητα των δύο χορηγών μας.

Να σας ενημερώσω επίσης πως και φέτος θα έχουμε ρητό – γνωμικό στην εκπομπή μας, που θα ανεβαίνει στα μέσα δικτύωσης του DjALeJaNDRo πριν από την εκπομπή μας και όλα αυτά θα συγκεντρώνονται σε ένα άρθρο που θα ανεβαίνει στο www.epxeriencscollector.com.

Τέλος κάθε εκπομπή θα διαφημίζεται με ειδική – διαφορετική εικόνα κάθε εβδομάδα όπως επίσης η εκπομπή θα προβάλλεται και ηχογραφημένη κάθε Κυριακή βράδυ 21:00 ώρα Ελλάδος.

Καταλήγοντας αυτό το άρθρο να σας αναφέρω πως και φέτος, την ώρα της ζωντανής εκπομπής μας θα μπορείτε να μας ακούτε και από το www.experiencescollector.com απλά πληκτρολογώντας το blog μας και διαβάζοντας παράλληλα ενδιαφέροντα άρθρα χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε κανένα άλλο κουμπί μέσα στο site.

Ελπίζω να έχουμε μια πολύ δυνατή ραδιοφωνική χρονιά, ο DjALeJaNDRo με τις καινοτόμες ιδέες του για το διαδικτυακό ραδιόφωνο δεν σταματά εδώ…

Για φέτος θα είναι μαζί σας με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και κάθε Δευτέρα βράδυ 21:00 με 22:00 σε μια εκπομπή έκπληξη… Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα καλύτερα είναι εδώ… στον ellinikosFM και στον «Εμπειριών Συλλέκτη»!!


Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.