Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΠΟΜΠΗ 01-12-2016, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλες μου και φίλοι μου καλησπέρα σας. Ελπίζω να σας βρίσκω όλες και όλους πάρα πολύ καλά σωματικά αλλά κυρίως ψυχικά στην δύσκολη καθημερινότητά μας. Και σήμερα είμαστε μαζί σας για να αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον DjALeJaNDRo & τον DjMaDMaX που έγινε την Πέμπτη 01/12 που μας πέρασε.

Επίσης μέσα από αυτό το άρθρο θέλω να σας πω ένα ακόμα ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που έχετε κάνει το blog που μας στηρίζει να ξεχωρίζει και να έχει ξεπεράσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, για άλλη μια φορά, τις 64000 αναγνώσεις.

Και αυτή την Πέμπτη μαζί μας ήταν ο DjMaDMaX με το μοναδικό του club mix που στο τέλος της χρονιάς, όπως κάνουμε άλλωστε εδώ και δύο χρόνια στο συγκεκριμένο θέμα, θα τα μαζέψουμε όλα αυτά τα κομμάτια σε μια εκπομπή αφιερωμένη στα Club Mix της χρονιάς.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 01-12-2016. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

https://drive.google.com/file/d/0B3aMnc5glEM8Z1k4TXJxWVg4Z1U/view?usp=sharing

Σήμερα θα σας προτρέψουμε να αναγνώσετε από το blog μας μια σειρά από άρθρα που αναφέρονται στην… «Η Πιο Ευνοημένη Γενιά…!!». Δύο άρθρα το Μέρος 1 και το 2ο που πραγματικά έχουν πολλά να μας πουν. Δύο άρθρα που θα βοηθήσουν όλους να δούμε από μια άλλη οπτική γωνία την… «Η Πιο Ευνοημένη Γενιά…!!»!! Τα παραπάνω άρθρα θα τα βρείτε συγκεντρωμένα στο παρακάτω URL

http://experiencescollector.blogspot.gr/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολύ σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε.

Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού είναι την Πέμπτη 01-12-2016 στις 23:00 ακριβώς, πάντα με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και από την διαδικτυακή πλατφόρμα του ellinikosFM.com.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.