Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΠΟΜΠΗ 08-12-2016, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας ή καλημέρα σας αναλόγως από ποιο ημισφαίριο της γης διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά με όλα αυτά που γίνονται καθημερινά γύρω μας. Είμαστε και σήμερα μαζί σας για να αναρτήσουμε την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» με τον DjALeJaNDRo & τον DjMaDMaX της Πέμπτης 8/12 που μας πέρασε.

Σε άλλη μια εκπομπή, όπως κάνουμε άλλωστε από την αρχή της φετινής σεζόν, σας προσφέραμε πολύ διασκέδαση και αποκλειστικότητες από Έλληνες τραγουδιστές και τραγουδίστριες. Επίσης για άλλη μια Πέμπτη ήταν μαζί μας ο DjMaDMaX με το μοναδικό του Club Mix, που πραγματικά αυτή την φορά ήταν τόσο ξεχωριστώ αφού μας ταξίδεψε στο παρελθόν, τότε που όλα ήταν πολύ πιο όμορφα και αθώα.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 08-12-2016. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

https://drive.google.com/file/d/0B3aMnc5glEM8VUFiNzVFUUxQT2s/view?usp=sharing

Σήμερα θα σας προτείνουμε να αναγνώσετε από το blog που μας στηρίζει άλλο ένα άρθρο από την πολυαγαπημένη σας ενότητα. Άλλο ένα «BodyBuilding & Υγεία». Σήμερα θα σας προτείνουμε κατά σειρά το «BodyBuilding & Υγεία (Μέρος 30ο)» σε μια ξεχωριστή στροφή της συγκεκριμένης ενότητας που αναγράφει πολλές ενδιαφέροντες συμβουλές για την προπόνησή μας αλλά και για την διατροφή μας. Το συγκεκριμένο άρθρο θα το βρείτε στο παρακάτω URL

http://experiencescollector.blogspot.gr/2015/12/bodybuilding-30.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολύ σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε.

Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού είναι την Πέμπτη 15-12-2016 στις 23:00 ακριβώς, πάντα με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και από την διαδικτυακή πλατφόρμα του ellinikosFM.com.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…

Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.