Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΠΟΜΠΗ 22-12-2016, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας ή καλημέρα σας αναλόγως από ποιο ημισφαίριο της γης διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά με όλα αυτά που γίνονται καθημερινά γύρω μας. Είμαστε και σήμερα μαζί σας για να αναρτήσουμε την τελευταία εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης», για τον πρώτο κύκλο, με τον DjALeJaNDRo & τον DjMaDMaX της Πέμπτης 22/12 που μας πέρασε.

Ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο εκπομπών μας για το 2016-2017, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξή σας στην εκπομπή μας. Μέσα σε αυτό το διάστημα είχαμε στην εκπομπή μας, πάρα πολλές αποκλειστικότητες , σε ελληνικά νέα τραγούδια και με αυτό το γνώμονα θα συνεχίσουμε μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση των εκπομπών μας για όλη την σεζόν. Οπότε αν επιθυμείτε να ακούτε ότι τελευταίο κυκλοφορεί στην ελληνική δισκογραφία θα πρέπει απαραίτητα κάθε Πέμπτη βράδυ 23:00 με 00:00 να είστε συντονισμένοι στον ellinikosFM.com και στην εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης». Φυσικά αυτό θα γίνει ξανά από τις 12-01-2017 όπου και θα επανέλθουμε στην κανονική ροή του προγράμματος ολοκληρώνοντας τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Άλλο ένα θέμα που θέλω να επισημάνω από αυτό εδώ το βήμα είναι να σας πω ένα ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που έχετε κάνει το blog που μας στηρίζει να ξεχωρίζει και να έχει ξεπεράσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, για άλλη μια φορά, τις 66000 αναγνώσεις.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 22-12-2016. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

https://drive.google.com/file/d/0B3aMnc5glEM8MmFqVjNPZVdYU2c/view?usp=sharing

Σήμερα έχουμε να σας προτείνουμε να αναγνώσετε ένα άρθρο που είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει πολύ αφού στηρίζεται κατά κάποιο τρόπο και στην εκπομπή μας. Στο «Ρητά & Γνωμικά(Μέρος 24ο)!!» θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα Ρητά και γνωμικά που εκφωνήσαμε στις τελευταίες μας εκπομπές, όπως επίσης και κάποια από τα οποία είχαμε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν την έναρξη του φετινού κύκλου εκπομπών μας. Το συγκεκριμένο άρθρο θα το βρείτε στο παρακάτω URL

http://experiencescollector.blogspot.gr/2016/12/24.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολύ σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε.

Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού είναι την Πέμπτη 12-01-2017 στις 23:00 ακριβώς, πάντα με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και από την διαδικτυακή πλατφόρμα του ellinikosFM.com.

Καλή σας Ακρόαση… Χρόνια σας πολλά, καλή χρονιά…

Και…

Εις Το Επανιδείν…


Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.