Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΠΟΜΠΗ 15-12-2016, Dj ALeJaNDRo in ELLINIKOSFM!!

Φίλοι μου και φίλες μου καλησπέρα σας. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες πάρα πολύ καλά σωματικά αλλά κυρίως ψυχικά. Είμαστε για άλλη μια φορά μαζί για να σας αναρτήσουμε το URL της εκπομπής «Εμπειριών Συλλέκτης» της Πέμπτης 15-12-2016, που μας πέρασε. Εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης», που προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ στις 23:00 από το URL του ellinikosFM.com με τον DjALeJaNDRo και τον DjMaDMaX.

Αυτή την εβδομάδα η εκπομπή μας ήταν αφιερωμένη στο νέο δίσκο του Νότη Σφακιανάκη με τίτλο «Όταν Επικοινωνούμε…». Ακούσαμε αποκλειστικά και τα 7 νέο κομμάτια αυτού του δίσκου με ανάλυση – σχόλιο από τον DjALeJaNDRo. Εφτά νέα κομμάτια κοινωνικού περιεχομένου που σας τα προβάλαμε λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου.

Ελπίζουμε να είναι μια Συλλεκτική εκπομπή και για εσάς αφού και το νέο μοναδικό CLuB MiX από τον DjMaDMaX ήταν πολύ δυνατό και μας γύρισέ πίσω στο παρελθόν με πολύ δυνατά κομμάτια.

Ώρα λοιπόν για αυτό που περιμένετε όλοι και όλες. Στο παρακάτω URL ακολουθεί η ηχογραφημένη εκπομπή, «Εμπειριών Συλλέκτης», της Πέμπτης 15-12-2016. Μιας εκπομπής που προβάλλεται και ηχογραφημένη από το URL του ellinikosfm.com κάθε Κυριακή βράδυ 9:00 με 10:00 σε ώρες Ελλάδος. Από το URL που ακολουθεί μπορείτε εκτός από το να ακούσετε την εκπομπή μας να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας σε μορφή MP3.

https://drive.google.com/file/d/0B3aMnc5glEM8dkRPSkMxa1lMTnc/view?usp=sharing

Σήμερα θα σας προτείνουμε να αναγνώσετε από το blog που μας στηρίζει άλλο ένα άρθρο που λέει τόσες μα τόσες αλήθειες, προκάλεσε πλήθος αναγνώσεων όταν ανέβηκε στο blog μας. Ο τίτλος του «Η Έξοδος από την Κρίση θα έρθει αν όλοι φοβούνται το Νόμο σαν να είναι Τύραννος!!» και αξίζει να διαβάσετε μέχρι και την τελευταία του λέξη. Το συγκεκριμένο άρθρο θα το βρείτε στο παρακάτω URL

http://experiencescollector.blogspot.gr/2015/12/blog-post.html

Από εκεί και πέρα στα συνηθισμένα που είναι οι χορηγοί της εκπομπής μας. Το blog www.experiencescollector.com που βρίσκεται στο πλάι μας όπως επίσης και το κατάστημα Η/Υ στην πόλη της Κορίνθου SafeModePc (www.safemodepc.gr). Φυσικά και είναι πολύ σημαντικοί οι χορηγοί μας αφού χάρη σε αυτούς μπορούμε και υπάρχουμε και κάνουμε πράγματα και θέματα πολύ προχωρημένα σε σχέση με το διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Φυσικά στο experiencescollector@gmail.com αναμένουμε και τα σχόλιά σας για οτιδήποτε επιθυμείτε.

Το επόμενο δικό μας ζωντανό ραντεβού, που είναι και το τελευταίο του πρώτου κύκλου εκπομπών μας λόγω Χριστουγέννων, είναι την Πέμπτη 22-12-2016 στις 23:00 ακριβώς, πάντα με την εκπομπή «Εμπειριών Συλλέκτης» και από την διαδικτυακή πλατφόρμα του ellinikosFM.com.

Καλή σας Ακρόαση… Και…

Εις Το Επανιδείν…


Protected by Copyscape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστώ για το σχόλιό σας,
Experiences Collector.